akkor ezek szerint akadnak ismerősök a PC-n túl is :)
Voltak emberek akik képesek voltak 10 év versenyrutinnal (DT, Phoenix, stb) a hátuk mőgőtt elindulni benne csak hogy labdába rughassanak....És sose mentek jobbat 1:22-nél......Aztán mikor kitalálták az 1:24 es limitet, akkor minmdenki kinosan ügyelt rá időmérőn. Amikor meg azt mondták, hogy Te meg Te nem indulhattok csak 600+ ba, akkor meg egyszer csak jöttek a 18-19ek...
igy legalább maradt némi esélyed ,de ahogy hallom nem éltél vele rendesen
Jövőre a RR eleje is mehet 1:55-öt ,felhígulhat pár olyan emberrel akik idén ki voltak zárva és már kész is egy rajtrács ami mindenkinek jó.
Az RR eleje tud kivel versenyezni,nem az lesz hogy két 3 ember leiskolázza a mezőnyt.
Aki meg eddig ki volt zárva ,az tud még egy kupasorozaton indulni ahol mellesleg van box,tv ,tárgynyeremény ,média ,sok ember ,jó hangulat...stb
Mikor az első RR-en voltam nézőként akkor csak lestem ,hogy milyen jól szervezett és jó hangulatot varázsoltak a Ringre,és arra gondoltam ,hogy az O.B. meg szépen csendben lezajlik ,semmi hír róla.
Ettől függetlenül az O.B.-n is elindulok engem nem riaszt vissza ,hogy az Egedivel vagy a Vidával kell versenyeznem.
Fejlődni kell,fejlődni.