"the fastest you know is the fastest you've ridden" erre akkor jöttem rá amikor r6om volt ráültem egy sokkal jobb R6ra és nem akartam elhinni hogy ilyen motor létezik a világon pedig r6 ezis azis nagyjábol uolyan szinvonalu tuninggal de mégis... csak a baj hogy magyarországon csak néhány kivételes bennfentesnek adatnak meg az ilyen motorok és persze akkor ök itt a nagymenök hogy huuu 53at meg 54et megy a WSBK szinvonalu cuccal közbe más aki tud tényleg motorozni mint pl a bérczi uannyit megy a csotánnyal
) persze nyilván nem ez a tudás a non plus ultra vannak még náluk is jobbak külföldön. Szoval mivel ök ugy vannak vele hogy a lehetö legtöbb pénzt sajtolják ki belöled nem fogják "odaadni" egyszerre a legjobb tudásukat mert nem éri meg nekik anyagilag hiszen akkor 1 rezsönap alatt csinál egy tökéletes motort a legjob tudása szerint és nem jössz hozzájuk többet csak motorozol. Nekik az az érdek hogy olyat csináljanak ami kicsit jobb mint mondjuk a gyári javulj is valamit ami épp arra elég hogy ne mond nekik azt hogy menny a picsába szar az egész, és nem dolgoztatsz velük többet mer berágsz hogy semmit nem csinált és elpártolsz, de nemis kapod a legjobbat mert akkor azért nem dolgoztatsz többet velük mer ha jo akkor nincs mit csinálni rajta egyszerüen igy éri meg anyagilag ez a szín tiszta igazság. Persze ha gyorsan akarsz menni velük kell együtmüködni mert mint mondtam sajnos ök értenek hozzá csak ebbe a rendszerbe leszel kb 70 éves mire lesz egy jo motorod mondanom se kell hogy ez igy nem hatékony, persze ha magad csinálod uugy 70 éves leszel mire lesz jo motorod mer addigra tanulod meg amit ök tudnak. Azt meg nyugotan elhiheted hogy a gyári alkalmatlan a gyors menésre mindenki magába keresi a bajt de én már rég tudom hogy aki nem teljesen alkalmatlan erre a sportra és nem gyáva és ugy huzza ahogy kell ott 90%+ már csak a motorrol szol köridö szempontjábol.
azt mosolygom, hogy mindenki mást mond. Van aki azt mondja ó elég a gyári, más azt hogy a yamahákba jó a gyári szelepelés csak rugót cserélj. Van aki meg azt hogy csak rugót kell.....
persze nyilván nem erröl van szo már rég kikönyökölt volna. Amugy fenntartom hogy nem a vasba van a hiba hanem valahol máshol van aza bizonyos eb elhantolva. De majd kiderül. Vagy nem...
) 127 lovas r6ok simán kibirnak nála egy szezont. De pl a kovácsnikié is 125 felé korrelál és tökéletes. Mint mondtam semmi személyes söt ha személyes lenne akkor én lennék az utolso aki ajánlja de ezvan ért hozzá...
) édes kevés vagy csak azér mondta hogy rámsózhasson egy rugót 30 ezerér de egy kimérés senkinek nem fáj ha meg rossz akkor csere ha jo akkor mák a hátsó rugo meg mindenképp kuka sokkal keményebb kell bele mint a gyári persze ahhoz már ildomos átszelepelni is de legegyszerübb venni egy ölinszt egy szelepelés az 0 forintot ér miután megvan csinálva az ölinsz meg alig veszít ráadásul jobb is, tőke kérdése. Szelepelni meg mindenképp kell elöl a yamahának nagyon rossz gyárilag a csillapitás persze nem mind1 hogy milyen irányba meg hogy ki csinálja kartridzs elöre már nem éri meg az már nem ad akkora "edge-et" ahogy az angol mondja.
Szóval ennyit még megpróbálok, és kíváncsi vagyok milyen eredménnyel jár. Utána első kézből tudok beszámolni, volt-e értelme.
Eladó aksi.Vadi új.Postázom ha kell valakinek.