Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz ahogy trolika81 mondja.Csak mi elvittünk yoozsóval összesen 3 búkót-2 kabátot,sisakháló,láncspré,lánctisztító,légszű
rő tiszt+spré stb stb.Na mi csak kb 30 percet voltunk bent és közben jöttek az érdeklődők is mint állat
Hát Dzsozé!Itt a közelben nem is tudok semmi müanyagost!
Egyszer már beszéltem egyel!Ő azt mondta szedjem le a farokidomot és az ülést és küldjem el neki postán!De nem szívesen bontanám meg a mocit meg küldözgetném az idomot!
nem ehetek tulnagy kanállal
fittness van... tavaj tettem egy hülye fogadalmat amit be kell tartanom: indulok a Pécs-Harkány futáson már nemsok idö van vissza addig.. a betegség is jol betett a készülésbe kimaradt egy hét edzés
Hlihó Urak! Látom,megint lelépek aztán akkor indul az élet Most is csak benéztem Gábor holnap felcsörgetlek,hogy mikor lenne jó neked egy Szöszi látogatás aztán egyeztethetnénk valamit
Egy frankós inget mindenképpen szeretnék!
yozsoo! gratula a bringához! Isten hozott a klubban!
HÁÁt szerintem sietni kell mert viszik mint a cukrot
mért lehet hogy addig kifogynak a készletböl ?
z roli és ténleg müanyagosok vagy tuningosok nem tudnak neked csinálni ülés takarot de lehet hogy drágább lenne mert csak egyet kéne csinálniuk?
Persze.Jó.Elvileg ok.Csak addig még legyen mit megvennünk .
okéjjjj neked jo a szombat ?
hát ja most vastag vagy én ha kapok valahonnan pizt mindig azt mondom hogy ma nagykanállal eszek
Az tuti hogy van szemüveges bukó is,de azt nem tudom akcióba odaadják e.Ha meg kell rendelni akkor nem tuti 100 hogy engednek 40%ot.De rákérdezünk.Az ingyéééé van.
Nekem megfelel a dolog Én teljesen rÁÉrek de azt hittem motorozni megyÜnk! nekem meg olyan bukÓ kÉne amiben van szemÜveg És felnyithatÓ de mindent egyszerre nem lehet!
Itt vagyok Dzsozé!
A háttérből figyeltem a történéseket!
visszatértem... vacsi megvolt... elötte pálesz utána
na z750 roli te meg eltüntél
na trolika meg gabesz ha gondoljátok szombaton találkozhatunk 3 mas ban utána meg beulünk valahova kajálni meg piálni
gabesz van náluk napszemüveges buko is en gem az érdekelne
NEKEM JÓ A SZOMBAT!
a holnap nem jó 6 ig dolgozom talán a szerda vagy a szombat
Szerintem ha teheted vedd meg.Ennél jobb áron ilyen búkót nem fogsz venni az tuti.Kompozit sisakot ilyen minőségben 17-18 körüli áron baromi olcsó főleg ilyen szép igényes fújással.Nem a világ legjobbja mielött még valaki nekemesik de nekem is az van és kényelmes,csendes és szerintem nagyon jó sisak.Nem a 120-150 ezer ft os sisakhoz viszonyítva persze.
Ja bocsi Látom megelőztél a válasszal.
Trolika81.Te nem vetted meg a HJC-t amit néztél ?Mondjuk és a Szöszivel dumáltam amikor mentél el úgyhogy nem láttam elvitted e de megesküdtem volna hogy megvetted.
hát ha eljönnél megköszönném a szombat délelött jo lenne neked ?
GabÓ nem vettem meg de holnap azt hiszem meg fogom venni!tÉnyleg jÓ a 40% az 40 % nem ?tÉnyleg jÓ Árban van!
Ha van kedved bemegyÜnk holnap a szÖsziÉkhez Én is szemeztem ma nÉluk 1 bukÓval lhet megveszem!van id?d holnap bemenni?