No para....motoroztunk,vadultunk,lazultunk...elvoltunk! Tudjátok,ahol gyalulnak ott forgács is van,szól az öreg mondás....aki motorozik az hibázni is fog
Áh becsapós volt az a terület rendesen!Pont úgy jött ki h nem jól jött ki :) ha kicsit tovább tart az aszfalt nem dől el ...ha nem ilyen laza a talaj nem dől el ... nameg ha odafigyelek nemdől el dehát ezvan remélem ennnél nagyobb baj sosem lessz!
Akkor okés Reméltem,hogy azért végül pozitív élménnyel távoztál ma
Hallo gabo,végülis én is ledőltem ma kicsit napozni a fűre amíg fatert vártuk,de én a motort nem fektettem magam mellé
Ti nem is hibáztatok igaz fiuk .Úgy szálltok le a mocirol ahogy akartok mi ?.Ezt a technikát hivatalosan is levédtétek mi?
Esküszöm amikor megláttam a tükörbe dzsozét a füvön,azt hittem csak lepihent a gyepre.Gyanus volt hogy miért hergebucskázik közben.Azt hátrafordultam és megláttam hogy a moci is elpihent .Anyám mondom.Csak nem igy tárolja otthon is!
Azvolt a baj h a kerék rajta volt az aszfalton namost asztem a támasztó is ráfér de nemígylett...nameg aztsegondoltam volna h ilyen puha a föld jah kemény volt király volt jó volt.
Mégjó hogy nem volt vmi nagy kavicsdarab v vmi ... akkor lett volna szívás!
Láttam,hogy elég jól megúsztad a dőlést Kicsit sajnáltam különben,hogy idő előtt elmentél,de nem akartam erőszakoskodni. Remélem azért jól érezted magad velünk
Mindenki elfáradt a gépelésben és piheg már? Kiszámoltam a tegnapis és a mai fogyasztást is...tegnap(nagyon dinamikusan)~10l ma viszont lazábban mérve~7
Hát igen még jó hogy ennyivel megúsztad a motor eldobálását igaz dzsozé?( bár óvatosak voltunk azért az biztos).És te is csak a végén hibáztál ráadásul.Amúgy 1 tükör még belefér szerintem is.Soha ne legyen ennél nagyobb baja 1 motornak se.De szulta gépe nem sérült igaz?
sziasztok skacok ja nemvolt rosz a mai kanyargozás hat neken is még gyakorolnom kell erre még énse voltam mocival ja meg a motor megtartására kell gyurnom mert ma az egyik pillanto bánta a bénámat
Hallo gabo,végülis én is ledőltem ma kicsit napozni a fűre amíg fatert vártuk,de én a motort nem fektettem magam mellé
Esküszöm amikor megláttam a tükörbe dzsozét a füvön,azt hittem csak lepihent a gyepre.Gyanus volt hogy miért hergebucskázik közben.Azt hátrafordultam és megláttam hogy a moci is elpihent
Mégjó hogy nem volt vmi nagy kavicsdarab v vmi ... akkor lett volna szívás!
Hála a bukó gombának!
Ténleg nem sérült csak kicsit földes lett
Kicsit talán a gombának a teteje karcos lett és ...
Orfün voltunk mi is...
mókás volt látni hogy még hófoltok vannak az erdöben