Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.A videót próbáltam felrakni de nem jelenik meg sajna.
sziasztok
én ma igazoltan voltam távol
lehuztam ma Pancsi hengerét.. kis okosságot raktam bele.. remélem bejön...
jah és végre kicseréltem a golf hátso lökháritoját amit még jan végén zuzott le egy ügyes vezető
jah reggel meg a kutyánkat vittem a DR hoz(hullik a szöre csórikámnak )
Szép napot Mindenkinek!
Gondoltam beköszönök!
Megyek is melózni!
Sajna ma egy kört sem tudtam gurulni!
Nah ide is, ide érek végre kicsit! Ezer éve nem votlam mrá erre! Néztem a gurulásos képeket, gratula hozzá, mennék már én is.... Nah deh hamarosan csatlakozhatom hozzátok én is! Am a videót felrakhatnátok ide is
Mi a fene,ennyire hétfő van? Kettő körül kis gépelésre valaki esetleg?
Korai kelés Éljen a 8:30-as kurzus
sziasztok skacok mindenkinek jó éjt kivánok jo pihenést holnap jövök ujra hali
Én is +kaptam,csak még nincs progim amivel le tudom játszani a 3gp-t
Király
hali én is megkaptam fasza
Köszöntem megjöttek a videók!
Mondjuk azt gondoltam hogy titokban nem talajtorna világbajnoki selejtezőre készülsz.Szerintem így utólag esélyes lennél.Mondjuk ha nem láttam volna csak a testalkatod miatt is élből kiesnél.
kilépek késöbb viszanézek hali
Elküldve mindenkinek.Ha átment szóljatok,ha nem akkoris.

Hát ne aggódj dzsozé amikor megláttam a mocit a földön és levágtam azt nem biztos hogy ez a természetes pozíciója a vasnak én is csak néztem mi a szar van.A borulást nem láttam csak annyit hogy sikertelenül cigánykerekezel a sáros talajon.Bennem is hirtelen meghűlt a vér mi is van mikor hátrafordultam.
hali igabo beszartunk a röhögéstöl a haverommal meg a csajszimmal ahogy leirtad hogy hemperegtem a füvön hát nem örültem neki amikor láttam a v pillantot nekem is küld el lécci a videokat magosijoska@freemail.hu köszi
sajna nekem semmi nem jött
szulta@gmail.com -ra is pls probáld meg átküldeni hátha ott jó lessz..köszee
Még nem,elég lassú nálam az ilyesmi Ellépek,veszek egy forró fürdőt,utána visszatérek
Átment skacok?
Jaja,vége felé már eléggé mozgott a levegő
Telefonnal vettem és a szél is fúúúúú.De azért látható,nézhető.
fire_horn@yahoo.com ez publikus
1 megvan.Elküldve.Fire.E-mai címed?Vagy az enyém illesgabor9@freemail.hu.Írj és re-be küldöm a vidiket.
Tényleg gabo,légy olyan jó és küld el nekem is a vidiket
Igy van.Olyan motoros nincs aki nem esik.Csak aki MÉG nem esett.Remélem nálunk bezárult a kör csak a szerencsés álló helyben való eldöntögetésnél .
Gabó jok lettek a képek!Ha megkérhetlek és ha van még kép vagy amit írtál is hogy van videó lécci küld el a szulta@freemail.hu ra! köszönöm!