sziasztok
én ma igazoltan voltam távol
lehuztam ma Pancsi hengerét.. kis okosságot raktam bele.. remélem bejön...
jah és végre kicseréltem a golf hátso lökháritoját amit még jan végén zuzott le egy ügyes vezető
jah reggel meg a kutyánkat vittem a DR hoz(hullik a szöre csórikámnak )
Nah ide is, ide érek végre kicsit! Ezer éve nem votlam mrá erre! Néztem a gurulásos képeket, gratula hozzá, mennék már én is.... Nah deh hamarosan csatlakozhatom hozzátok én is! Am a videót felrakhatnátok ide is
Mondjuk azt gondoltam hogy titokban nem talajtorna világbajnoki selejtezőre készülsz.Szerintem így utólag esélyes lennél.Mondjuk ha nem láttam volna csak a testalkatod miatt is élből kiesnél.
Elküldve mindenkinek.Ha átment szóljatok,ha nem akkoris.
Hát ne aggódj dzsozé amikor megláttam a mocit a földön és levágtam azt nem biztos hogy ez a természetes pozíciója a vasnak én is csak néztem mi a szar van.A borulást nem láttam csak annyit hogy sikertelenül cigánykerekezel a sáros talajon.Bennem is hirtelen meghűlt a vér mi is van mikor hátrafordultam.
hali igabo beszartunk a röhögéstöl a haverommal meg a csajszimmal ahogy leirtad hogy hemperegtem a füvön hát nem örültem neki amikor láttam a v pillantot nekem is küld el lécci a videokat magosijoska@freemail.hu köszi
én ma igazoltan voltam távol
lehuztam ma Pancsi hengerét.. kis okosságot raktam bele.. remélem bejön...
jah és végre kicseréltem a golf hátso lökháritoját amit még jan végén zuzott le egy ügyes vezető
jah reggel meg a kutyánkat vittem a DR hoz(hullik a szöre csórikámnak
Gondoltam beköszönök!
Megyek is melózni!
Sajna ma egy kört sem tudtam gurulni!
Hát ne aggódj dzsozé amikor megláttam a mocit a földön és levágtam azt nem biztos hogy ez a természetes pozíciója a vasnak én is csak néztem mi a szar van.A borulást nem láttam csak annyit hogy sikertelenül cigánykerekezel a sáros talajon.Bennem is hirtelen meghűlt a vér mi is van mikor hátrafordultam.
szulta@gmail.com -ra is pls probáld meg átküldeni hátha ott jó lessz..köszee