ne nagyon járasd tartósan 9000 fordulaton mert az tuti hogy használni nem használ neki.Az hogy el-el pörgeted neki odáig az szerintem sem gáz de tartósan.
..odabasz neki az biztos.Ha még valami japán (nem azért mert az olasz de...) lenne akkor sem tuti hogy használna neki de szó mi szó én is van hogy lecibálom neki tiltásig 1-2 alkalommal,de nem minden nap és minden eggyes alkalommal.Szóval tapasztad ki hogy mi az a normál használathoz jó fordulat mint ahogy "kollegám"is itt mondta az elöbb és használd jóóó sokáig.Ne meg cibáld meg neki had menjen
.
) ott motorozgat és le mertem volna fogadni hogy nem voltak vérprofi csapattagok ahogy mentek
.Én nem vagyok profi crossos de még mindíg jobb ott próbálkozni/gyakorolni mint a közúton egy részben ismeretlen motorral.Bár én ezért használom a lőteret-se fa/se baj-viszont technikás részek is vannak ahol ki lehet ismerni hogy viselkedik a mocc.
Biztonság kedvéért a szám: 06 20/ kilenc négy három hetven nyolcvan- Nagy Attila
vagyok. Most már csak a fogamnak kell helyre jönni, mert sajna ráhúzódott az influenza, de a fogdoki már dolgozik rajta.
.Az ismeretlen részen 30-40 km/h is soknak tűnik de komolyan-aki nem jár ilyen motorral terepen az nem is gondolná hogy nem is kevés az a 40 es tempó,ahol meg ismerem a terepet azért bátrabb vagyok
és ott kerekezgetek,gyorsulgatok és ott mászok dombot,hegyet (már ha annak nevezhető-de vannak jó részek).De amúgy én alapjában inkább a motorral ismerkedek először mivel nem ültem crosson vagy 5 éve
a sport meg nem kicsit más.
.Idén már csak csak bejut hogy nehogy megfázzon odakint a hideg előszobába.Mint egy jó okos kutya.Egyre beljebb és beljebb jut
.
.Nagy baj csak nem lessz belőle ha kipróbálom
pihizni.
.hát azért én nem vagyok ennyire elszánt de én is nagyon élvezem,és most még tart az újdonság ereje is
.Amúgy nem tudod megmondani azt hogy a 6os út melletti (homokbánya melletti vasas felé) krosszpálya használható e szabadon vagy fizetős/engedélyköteles-e.Vagy ha arra járok akkor lehet ott menni pár kört rajta?Szombaton arra is elnéztem az erdőn át és páran álltak a pálya mellett beszélgetve,de nem mentem fel a pályára és nem is kérdeztem meg hogy lehetne e menni rajta párat.Szerinted
?Amúgy jut eszembe hogy holnap kiderül elvileg mi lessz a robesszal kapcsolatban.
szép ködöd napunk van
egy nappal közelebb vagyunk a tavaszhoz