Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Baluu! Suliba nem nagyon, inkább suli mellé Most 7végén is voltunk Mecsekpihenőn. Rendőrök kinnt voltak, mindenkit igazoltattak. Pozitív élmény, még viccelődni is próbáltak: De örültem hogy nem szúrták ki elöl-hátul a vágott slickemet Inkább azzal voltak elfoglalva barátnőm hogy tud ülni akkora ülésen hátul. Pedig még a SRADnak elég nagy a segge
Ha a sulinál vagyok akkor a pályaidomos R6-ot keressem?
esetleg Széchenyis motoros nincs a fórumon jelen?
"ez az élet" című kép tetszik nagyon! majd csak összefutunk valamikor:) szoktál motorral menni suliba?
neeem! utcán is szoktam/tunk menni
(nem ex) Pollackos motoros jelen.
Köszi! Te csak pályán nyomod?
Üdv!

Eredetileg villamosmérnöknek vettek fel, aztán 2 év halasztás után inkább ugyanott elvégeztem egy operatőr sulit.
fasza a géped csecsi!
szia!
csak azért éreklődtem, hogy esetleg a suliba dumálhatnánk vagy valami hasonló. milyen szakon végeztetek? ha persze nem titok:)
mánfán én is szoktam menni, igaz mostanába nem annyit. meg a Mecsek szekszárd felöli oldalán is. egy baja van hgy rövid. Amúgy utcán is megyek, most, hogy suli van egyre kevesebbet, meg ez a sok baleset... ja képen levan ragasztva a lámpája a motornak:) én pannoniára járok, meg 1x voltam e.ringen. gyakorlásnak, utcai gumival kiváló! úgynézki jövő7en megy fényezőhöz a motor, aztán ha össze lesz rakva akkor szerintm mehetünk egy karikát!
Baluu!

Én is exPollack-os vagyok amúgy. Én is meglepődve láttam, hogy te is szexárdi vagy. Városban nem nagyon kevergek, Bonyhád-Szászvár-Komló-Orfű fele szoktam pirítani, régebben az ominózus baleset előtt Mánfán is. Idén kétszer voltam pályázni a Hungaroringen az Aprilia nyílt napon. Még Euroring van tervbe egyik hétvégén ha az időjárás is engedi... Te szoktál utcán is veretni? A képekből nem úgy tűnik. Esetleg összefuthatnánk egy laza körre.
Üdv:
W.
Üdv!
Volt pollackos megfelel?
hali!

van itt pollackos motoros?
szia w1ll1!

sokatszoktál motorozni? nem futottunk még össze szexárdon azt hiszem! amúgy nagyon csini a paripád
pályázni merre jársz?
Csá!
Nem a városban, hanem a vásárban.
Hát én nem tom nem is hallottam pedig minden nap vok a városban :S
Vásárban, a hangosbemondóban hirdetek, hogy 28 - 29 motoros találkozó Magyarhertelenden. De lehet, hogy következő hónapban lesz?
Én nem tudok semmiről!Te mit hallottál?
Hello!
Valaki mondjon már valamit, hogy mi lesz a hétvégén Magyarhertelenden!
Na igen túristák is veszélyesek. Balra indexel és jobbra kanyarodik. Mondjuk van 1-2 autós aki alapból ön-és közveszélyes (tudom a motorosok között is akad ilyen).
Lényeg, hogy óvatosan,vigyázva és megfontolva közlekedjen az ember!
Most a hétvégén nekem is volt egy vészfékezésem haverral a Zobákp.-Magyaregregy szakaszon. Minden évben legalább egy ilyen összejön ezen a helyen nem kis ilyedtségre! Ennek ellenére ezen és a fent említett szakaszon számíthatunk legkevésbé traktorokra! A bóklászó turisták (autoval) komolyabb para mint a mezőgazdasági gépek. Keresik melyik úton is kell befodúlni vagy jönnek ki az erdőből te meg pont akkor és ott játszol nagyban, mikor életed legrövidebb féktávját kell venned hogy mentsed a bőröd.
W.
Üdv!

Óvatosan ezeken a kanyargós utakon. Múltkor zobák-szászvár között tempóztunk cimborával és az egyik kanyar után jött a felismerés, hogy az a nagy piros ami keresztbe áll az úton az a T-R-A-K-T-O-R ha jön vmi szembe akkor azt hiszem ott vége is lett volna sok mindennek Most sok ilyen közlekedik az úton nagyon lassan és nem kevés koszt hagyva maguk után!

Jó szakaszok: Pécs Árpádtető-Mánfa (Mecsekpihenő), Zobákpuszta-Szászvár, Mecseknádasdi kanyarok is aranyosak, ill Orfű és Abaliget környéke, bár múltkor az is koszos volt. Kővágőszőlős-Hetvehely között nagyon lassú technikás kanyarok vannak, bátrabbaknak esetleg az is jó lehet, nem versenypálya minőség, de van rossszabb is.
Hello!
Tud valaki valamit a hétvégi magyarhertelendi motoros találkozóról?
A Magyarhertelend-Orfü szakasz az nagyon jó kis út. A hétvégén mentem rajta elöször de nagyon bejött. Iszonyat jó a táj és az út. Kivéve az uccsó kanyar az Orfüi tó elött mert azt szépen benéztem és hawerral lementünk legelni a mezöre, az valami életveszélyes! vigyázzatok ott.