nekem is ajánlották a motty cuccost,
elolvastam pár infót a müködéséröl, tetszik is, az viszont nem hogy "szereld magad vágj forrassz aztán jó lessz"
az a helyzet, hogy egy régi gépnél, még be is vállaltam volna hogy berakok egy cuccost amitöl jobb lessz, de ezek a gépek többmillás cuccok,
elég sok funkciót már elektronika végez, eszem ágában sincs kokányolni , és inkább kifizetem a szakembert
aki még garanciát is vállal a munkájára,
ami az én kérdésem lenne, emlitetted hogy az én gépemben azért kap töbletbenzint hogy hütse a gépet (ha félreértettem javits ki) most teszem azt berakatok egy pc-t (a közeljövöben) és beállitjátok az optimális fogyasztást teljesitményleadást stb. nos ezek után ha én turázgatni akarok, és abban a fokozatban megyek ahhol már "nem zabáll" a gépem, hogy oldodik meg ez a hütési gond? melegedni fog a képem? erre az egy kérdésemre szeretnék megnyugtató választ, mert ugye a Kawagyárban se hülyék ülnek, és gondolom ezt a hütési dolgot is gondosan kiszámolták, sajnos a fogyasztás javára, szoval ha kap egy pc-t a gép, nem lessz töle baja ha éppen nem nyuzom hanem turázgatós munkábajáros benzintakarékosan motorozok (mondjuk ilyenkor logikusan nem is melegszik annyira) erre a kérdésre szereték egy megnyugtató választ, köszi-
(Hiaba na, ez nem egyszeru szakma.) 2 dolog erdekelne nagyon.
Nagyon sok ilyen "elméleti" rendszert láttam már, hogy igy meg úgy megcsináltható "fillérekből"..
Gondolom oylan apróságokra gondoltál, hogy a motor nem egy gyújtás térképpel dolgozik.. és akkor hogy és melyikhez állítod?! vagy esetleg az egyik beállítod, majd a másik mikor átkapcsol, akkor megint elállítja és a végén sosem lesz jó?! vagy hogy?!
Mert arra gondolni sem merek, hogy a progi "pásztázza" az előgyújtást, majd esetleg akkora előgyújtást kap, hogy szétbaxxa a csapágyat, hajtókart, stb...
És ha szar az injektor térkép, akkor biztos jól állítja be a gyújtástérképet.. mert ugye a motor ha elkevesel, akkor tekergetheted a gyújtást....
Vagy párhuzamosan mindet állítja?!
És akkor hogy jön a képbe majd még 100 dolog?!
Persze elméletben minden egyszerű, meg fejben....
A motty is csinálja a saját "gyerekbetegségeivel", már jó 4-5 éve... de még mindig van oylan dolog, amire nem gondolt, stb...
Szóval sok sikert...