más amikor véletlenül elütsz egy betüt,és más amikor folyamatosan csinálod ezt...2l szakértö..
te is csak arra vagy képes,hogy kitalálj hülyeségeket,amit ha bizonyitani kell,rögtön szidalmakkal probálod kendözni tudatlanságodat...
anallfabéta...te is egy liter borért vetted a bizonyitványodat,mint a másologép köztársasági elnökünk?
inkább küldd el a baromságaidnek bizonyitékát: hol marad a ford.szám diagram? vedd már észre te müszaki "zseni",hogy vizpumpát hajt a vizes blokk,azért forog kevesebbet mint a levegös...idiota...
) elém kanyarodott egy autó. Amikor lábbal fékeztem, belecsúsztam egy kátyúba, az elkapta a talpamat, meglökte hátra, de ott volt a lábtartó, amibe beakadt a bokám, és majdnem leszakította az egész lábfejemet. Két hétig járni sem tudtam! Megtanultam, hogy a fék milyen hasznos berendezés!
és a srácok csakúgy poénből kiszedtek egy gyújtógyertyát és a gyertát meg a villanyoszlopra raktak.- a srác meg csak nézte a gyertyát és megfogta és eldobta. és ne tudd meg ott szenvedett a indítással és tologatta sokáig és nem esett le neki hogy az a gyerta az ami a mociba való.. :D:D és neki állt keresni a gyertyát hogy hol van :D bakker.