Ok.
Én megvettem márciusba szét eset minden áprilliasba szét hánytam juniusba lett össze rakva azt hittem sose lesz kész.
A szar kuplung csapágy miatt. 2 hónapba telt amíg szereztek.
Szerencsére a tűgörgők jók voltak.
2 szer volt olyan hogy belepakoltam a görgőket.
Aztán amikor raktam volna össze a blokkot kiestek. Idegesitő volt.
De nem a szerelés a gáz hanem az alkatrész.
Amúgy valahol biztos lehet venni hozzá csak nem tudom hol. Majd a többiek meg mondják
Ráadásul most kiderült hogy cserélnem kell tűgörgőket a hajtókarban alul-fölül mert eléggé krampácsolós...
Széjjel kell szednem darabokra....
Mivel még nem szedtem szét ilyet eléggé félek hogy sikerül-e megcsinálnom...
Egyáltalán lehet venni hozzá tűgörgőt?
Héten írtam hogy ez a buzigyrek akinek odaadtam a karbit baszik visszahozni és nekem kell minden egyes nap baszogatnom hogy mivan már....
Bocs de nem rajtam múlik...
Amint visszadja szólok..
Akkor valamelyik a kettő közül. Kezdem a gyári karbi visszaaplikálásával. És a gyújtás pontos beállításával. A karter tömített gyári orosz tömítéskészlettel, klingeritessel. Meg rakok rá egy légszűrőt.
Nem rövidítettem. Én gyújtás mexaköz re tippelek. Haver komárja is csak durrogott vissza a karbiba. Annak is gyújtásproblémája volt elvileg a tekercs meg a kondi.
Amúgy lehet még az is csinálhatja hogy 12V os autóstrafó van a 6 voltos motorrendszeren? Amúgy szép kék és elég nagy szikrája van.
Nekem a romet blokkos komarom volt olyan(ugyan az csak lábváltós) hogy ha nyélgázon terhelés nélkül füstöltettem a gumit(lemezen)akkor visszalőtt a karbin keresztül és a rézrács meg gyönyörűen szétporlasztotta!
Mondjuk az is reszeltvolt!
Szóval ma reggel korán átjött haverom, hogy indítsuk be a racsnirigát. Indult volna de nem akart rendesen. Pöff pöff aztán kicsit ment kb 2 másodpercig furcsán durrogó hanggal és utána visszadurrant a karbiba és leállt. Ezt csinálhatja a henger? Vagy inkább a hanyagul beállított gyújtás csinálhatja? Én utógyújtásra tippelnék. Meg kéne néznem mennyire kell állítani az előgyújtást a leírás szerint. De elvileg ha rossz lenne a henger akkor be sem indulna meg fel sem pörögne rendesen.
Én megvettem márciusba szét eset minden áprilliasba szét hánytam juniusba lett össze rakva azt hittem sose lesz kész.
A szar kuplung csapágy miatt. 2 hónapba telt amíg szereztek.
Szerencsére a tűgörgők jók voltak.
2 szer volt olyan hogy belepakoltam a görgőket.
Aztán amikor raktam volna össze a blokkot kiestek. Idegesitő volt.
De nem a szerelés a gáz hanem az alkatrész.
Amúgy valahol biztos lehet venni hozzá csak nem tudom hol. Majd a többiek meg mondják