Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
Én megvettem márciusba szét eset minden áprilliasba szét hánytam juniusba lett össze rakva azt hittem sose lesz kész.
A szar kuplung csapágy miatt. 2 hónapba telt amíg szereztek.
Szerencsére a tűgörgők jók voltak.
2 szer volt olyan hogy belepakoltam a görgőket.
Aztán amikor raktam volna össze a blokkot kiestek. Idegesitő volt.
De nem a szerelés a gáz hanem az alkatrész.
Amúgy valahol biztos lehet venni hozzá csak nem tudom hol. Majd a többiek meg mondják
Ráadásul most kiderült hogy cserélnem kell tűgörgőket a hajtókarban alul-fölül mert eléggé krampácsolós...
Széjjel kell szednem darabokra....
Mivel még nem szedtem szét ilyet eléggé félek hogy sikerül-e megcsinálnom...
Egyáltalán lehet venni hozzá tűgörgőt?
Héten írtam hogy ez a buzigyrek akinek odaadtam a karbit baszik visszahozni és nekem kell minden egyes nap baszogatnom hogy mivan már....
Bocs de nem rajtam múlik...
Amint visszadja szólok..
Váóh, mennyi krossz Puch.
Gyenge keverék esetén miért is?
Az 12voltos autóstrafó nem csinálhatja?
Akkor valamelyik a kettő közül. Kezdem a gyári karbi visszaaplikálásával. És a gyújtás pontos beállításával. A karter tömített gyári orosz tömítéskészlettel, klingeritessel. Meg rakok rá egy légszűrőt.
Nagyon rossz gyujtás vagy gyenge keverék esetn durrog.
Pl ha tömítetlen a karter, vagy ha nagyon utógyujt
Jankó nem akarlak sürgetni meg parancsolgatni de néha tájékoztathatnál hogy mivan a karbival.
Ilyesmit csinál mint ez a Csepel.
http://www.youtube.com/watch?v...
Csak nekem a durranás után fél mp vel le is állt.
Egészen borzasztó henger is elindul.
persze lehet oylat fragni hogy csak harákol
Nem rövidítettem. Én gyújtás mexaköz re tippelek. Haver komárja is csak durrogott vissza a karbiba. Annak is gyújtásproblémája volt elvileg a tekercs meg a kondi.
Amúgy lehet még az is csinálhatja hogy 12V os autóstrafó van a 6 voltos motorrendszeren? Amúgy szép kék és elég nagy szikrája van.
Ránézésre szakadt simson, legutóbb még lámpák is voltak rajta.
Igaz nem voltak bekötve:)
Nekem a romet blokkos komarom volt olyan(ugyan az csak lábváltós) hogy ha nyélgázon terhelés nélkül füstöltettem a gumit(lemezen)akkor visszalőtt a karbin keresztül és a rézrács meg gyönyörűen szétporlasztotta!
Mondjuk az is reszeltvolt!

A dugattyú palátot te megrövidítetted?
Szóval ma reggel korán átjött haverom, hogy indítsuk be a racsnirigát. Indult volna de nem akart rendesen. Pöff pöff aztán kicsit ment kb 2 másodpercig furcsán durrogó hanggal és utána visszadurrant a karbiba és leállt. Ezt csinálhatja a henger? Vagy inkább a hanyagul beállított gyújtás csinálhatja? Én utógyújtásra tippelnék. Meg kéne néznem mennyire kell állítani az előgyújtást a leírás szerint. De elvileg ha rossz lenne a henger akkor be sem indulna meg fel sem pörögne rendesen.
Az eredeti aksi 6v 9 ah-s.
Használd a válasz erre gombot!

NA halottad akkor a plazmagyújtásos géppel is mehetsz!
Ezzel nemlő agyon a rendőr hakimész utcára?
Kb ilyen, csak azóta mégkevesebb festék van rajta és mégjobban be van horpadva:)
A motor neve "kékhalál" (mint amikor a vindóz kifagy:)
Kimész a helyi kocsma elé, és keresel egy szakadt kék simsont, na kábé oylan:)
Képet kérhetnék a racsnigépről?:D
Nemtudom de 6 volt az biztos. De volt az már 12 is
vigyázz,mert az ilyen szövegek barnitanak!
vigyázz,mert az ilyen szövegek barnitanak!