Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké értem.
80 akárhány ezerre tartja. Magyar árakhoz képest igenis sok.
Kintihez persze nem. Bár nem tudom milyen az anyagi háttered.

Hát nemtudom. Kinti árakból vonjál le nyugodtan jó pár száz eurót.
Nevetséges, de én a komplett, működő Zündapp KS 80-as motoromat 500 euróért nem tudtam eladni! Holott 6-7-800 euró alatt nem is lehet olyat kapni!
A 125-ös, nagyon ritka Zündapp-ot 800 euróért vitték el. mobile.de oldalon 1000 euróért még 50-eseket árulnak leginkább!
Szóval vicces. Nem lehet tudni mennyit fog érni. 3-4-500 eurót nyugodtan le lehet vonni a kinti árakból!
kár...
mert van plusszba blokkom és annak amiket írtam azok hiányoztak pont...
Amúgy köszönöm, hogy behívtál:)
Értem de mennyiért?
egy simson áráért?
ÉS ami küldtem képet a mocimról az menyit érhetne majd? bár a z ebay-en láttam hasonló korút 2000 euróért. :|
ezt nézzétek!

rendszámo kreidler gokart!
Nem építhető be.Teljesen más.
Már emlékszem kivoltál.A blokk már elkelt komplettba elvitték.Megmondom hogy 3 ért póstával együtt nagyonnemértevolna meg eladni acuccokat.Az minimum 120 euró lett volna újonan.
www.puch-wieser.at
Amit kinéztél a Vaterán, valószínüleg egy KTM Comet 50 GT.
Érdemes lenne restaurálni, de ennyiért nem venném meg.
Én voltam.
Örülök, hogy "beléptél" közénk!
bár ha beépíthető a 3gangból a 4-es gangbe akkor az se rossz. meg hűtőházburkolatok kéne..:S mindenhol ezt keresem. meg kuplungoldalinál a kuplunkkiemelőtengely karral. stb.
Ezt a naptárt honnan szedted?
Rissz rossz kacatok vannak igen pl hengerfej TÖKÉLETES dekompresszoros csak becsavarod egy csavarral és jólesz,turbólapát hengerek gyújtások lendkerekek ez ugye 4 gang? vagy inkább 3 a karbi miatt?4 ganghoz kuplungjaim meg váltóalkatrészek.Külföldről rendelsz cuccokat?
HA igen segíthetnél ha nembaj.Esetleg énis tudok segíteni minőségkiválasztásbe vagy pontos típusmeghatározásban.
Egyébként ki vagy mert nem emlékezem.
De turbós cuccaid vannak meg még? Bár régebben írtam neked:)
HA kell vannak blokkcuccim.
Nagyon szép a vasad mikori adású? ÉS nehogy eladd!
Hali sziasztok! Egy vaterás ajánlotta be ide, mert mivel nekem is van egy első kiadású ktm cometem ami 1963-as. és kedzem neki állni a restaurálásnak:)
Hát hívjad föl.
Á nem múlt hét vasárnap már mindenképp jönni akart érte most meg nem jelentkezik.
Amúgy tegnap kimentem hogy beindítom 10 perc-ig rugdostam közben vagy 3 szór kivetem a gyetyát mire rá jöttem hogy nem szikrázik
Ma készült képek.
A minőség miatt elnézést mert csak telefonommal tudok képet készíteni a gépem rossz...
Más: NEked volt monzád ugye?Annak a hengerére mit mondasz lehetne teljesítményt növelni?
Nekem G4-em van majdnem az hengere de nem lehet kinyomni.
Hűttőbordákban sok különbség van puchban.
mér, heli coil micsoda, ha nem kívülbelük menetes cucc?
:)