Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 vagy 5? pénteken tudok róla betenni képet akkor többet tudtok majd mondani róla
Én sem itt szeretnék chatelni! Fél percenként jön az email hogy jött válasz.
Nem akarlak elkeseríteni, de legtöbbször a lopott motorokról "hiányzik" a nyaktábla hogy a rendőrnek ne legyen egyes típusoknál kedve keresgélni a motor alatt a motorszámot. Szerencsére nekem még nem volt ilyen motorom...
semmi baj,előbb-utóbb csak idetalálsz..
Ne itt chateljetek!
Ha minden igaz akkor heteken belül meg lesz a puch turbós blokkom :) és amint átnézem ami kell és utána eladom ide hátha vkinek kell. :)
És ha kell vkinek az jelezzen majd:)
üdv márkatársak puch Ds50 hengerszettem eladnám ha valakit érdekel jelezzen
Tudok egy jó boltot! ami anyumék csinálják a váci úti Tesco egyik boltjába. Kérésre is postáznak:) ÉS ott mindennel foglakozunk. Póló feliratozás, fotós póló, matricakivágás , meg készítés meg egyebek. www.amalon.hu ez a honlapunk. érdemes benézni és az árak korrekt.
hól? én biztos nem
nem tudnál képet róla felrakni?
Voltál nála egy DS50 et megnézni régebben. Egy felújítottat és 30 at ajánlottál érte az eredeti 45 vagy 50 helyett.
hát akkor honnan ismerném?
Nem fórumos.
hanem
Igen te. Nem a puchi.
Neem árulnak ilyet. Direkt legyártanak ennyiért. Kivágnak egy betűsort ami a Sachs
én?
ki a puchinátor
Hát, köszi, erre még a nevet sem ismerik, nemhogy ilyent árulnának.
Meg majd orvosolható a probléma, szerintem.
Szép. Tetszik a gép. De azt a Sachs feliratot nem kellett volna rá fújni. Eredetit megközelítőt gyártanak dekorboltban 100-200 forintért.
Amúgy meg nem engedek az árból. Haver is megmondta neked hogy nem enged és akkor is próbáltál alkudni nála (DS 50 még vagy 1-2 éve)
Üdv Urak!
Köszönöm a segítséget, amit anno kérdéseimre adtatok!
Lassan összeáll:
Akkor mind1. De nem tudnál ma vagy holnap jönni?
bocsi de ma nem jó
ne aggódj 3 golfba gs 350 is vólt meg nem ez az első puyh ami vólt benne
80-as cobra is vólt benne 2-szer
Vagy akár még ma is nincs messze pápa
De legjobb lenne ha minél előbb jönnél pl holnap este