Ez az előnye a thermoszifonos hűtésnek mint pl a Cobran. Meghajtod megállsz vele és áram illetve hajtás nélkül és hűti a hengert.
Amúgy mostanában tervezek egy elsuhanós végsebességes videót a Cobraról. 6. ban 10.000 körül fogok elszelelni. Csak mostanában nem tudom mert fokozott trafipaxozás van azon az útszakaszon.
értem én de az sem jó ha kicsit magas a fordulat hiszen akkor melegszik nagyok akkor.
bár gondolkoztam mát 12-voltos venti beépítésre is belülre hogy az hűtse folyamatosan a hengert.
de még nem biztos.
mert tudjátok hogy egy idomos motornál nem előnyis a léghűtés mert nem szelőzik a henger..:S Bár az előző tulaj mondta hogy ment már vele 30 km-es távokat.... akkor így állandóan menni kell vele.... mert akkor így hűt jól...
Nemtudom a Cobran pl olyan. Megnyitom a csapot beindítom először felpörög úgy 1000 ig óra szerint és egy idő után magától leesik egy Doxa szintű alapjáratra. Nem tudom mi csinálja ezt a karbiban de jó dolog szerintem.
Én is épp tegnap álligatam én úgy szoktam óra szerint hogy 2000 vagy az fölöt egy hajszálnyit.Így nem szokot leállni de veszi a lapot mint álllat amikor induláskor bepöncintem mindig azt hiszem milyen magas de amikor megküldöm 7-8.... ig és megállok egy sarkon akkor mindig azt hiszem hogy le akar állni olyan csendes.
Igazából ez nagyon motor függő is szerintem mondjuk egy tök zsír új szetes, vagy egy ilyen gyengécske (vagy fúrni való:) mint a tiéd.....
Álltalába sokan álltalánositanak hogy most XY motornak így állitsd be de amit irtam azt nem veszik figyelembe.....
Váááá aztán jól belefojik a víz a hengerbe.VAgy felpumpálja a vízteret és felrobban.Persze ha vízhűtős lenne.
Gyújtást nézd meg a gyenge kompresszió is lehet talán de inkább a simering a gyngébb elősürítés.
De az egy bing nagyí karbis. De azért megpróláok mégegyszer hogy mit tudok csinálni. ha sehogy akkor feladom.... De ha gyenge kompresszió is okozza ezt a jelenséget? de úgy ideiglenesen a hengerfejtömítést kivettem és a hengert és a fejet lepolítoztam 500-as papírral és sziloplaszttal vékonyan van tömítve és így növeltem meg a kompressziót. ÉS érezhető a változás. de az alapjárat... vááá.... de jut eszembbe mi van hogya benya csap eldugulva van azt megnézem holnapeste.
ha húzom rá akkor meg nagy az alapjárat. amúy nem tudom hogy mekkora fordulat az ideális?:S 2000 rpm? vagy 3000 rpm? mert ha 2000 rpm nél meg le akar állni...:S
Aapjáraton a súbertűt szinte ki is vehetnéd, a főfúvóka annyira kis vákuumnál nem szálílt szinte semmit.
Annyira nem, hogy pl a simson N3 karbijában az alapjárati rendszer oylan, hogy a SUBERT TELJESEN LE VAN ZÁRVA alapjáraton!
Magyarulnapestig cserélgetheted, álíltgathatod a tűt, az alapjáratot nem fogja befolyásolni.
Egy ekkora motorka alapjárata 1200 felett szokott lenni, gyakori hiba, hogy túl alacsony fordulaton próbálják meg döcögtetni.
Segítsetek!
A következő gondom hogy a Sachs gyorsaságimon mi lehet a baj hogy alapjárat mindig leáll. a sűbertűt hiába állítom és a levegőt is hiába állítom mindig ugyanaz a jelenség. a karbi pucolva van. Mi lehet? Írjatok pár verziót.... nagyon hálás leszek.
Amúgy mostanában tervezek egy elsuhanós végsebességes videót a Cobraról. 6. ban 10.000 körül fogok elszelelni. Csak mostanában nem tudom mert fokozott trafipaxozás van azon az útszakaszon.
bár gondolkoztam mát 12-voltos venti beépítésre is belülre hogy az hűtse folyamatosan a hengert.
de még nem biztos.
mert tudjátok hogy egy idomos motornál nem előnyis a léghűtés mert nem szelőzik a henger..:S
3 éve új főtengely van benne, azóta szinte nem is használt.
Igazából ez nagyon motor függő is szerintem mondjuk egy tök zsír új szetes, vagy egy ilyen gyengécske (vagy fúrni való:) mint a tiéd.....
Álltalába sokan álltalánositanak hogy most XY motornak így állitsd be de amit irtam azt nem veszik figyelembe.....
Gyújtást nézd meg a gyenge kompresszió is lehet talán de inkább a simering a gyngébb elősürítés.
Ha szabáyltalan az alapjárat , szelel a karter.
Súber természetesen, T nélkül:)
Annyira nem, hogy pl a simson N3 karbijában az alapjárati rendszer oylan, hogy a SUBERT TELJESEN LE VAN ZÁRVA alapjáraton!
Magyarulnapestig cserélgetheted, álíltgathatod a tűt, az alapjáratot nem fogja befolyásolni.
Egy ekkora motorka alapjárata 1200 felett szokott lenni, gyakori hiba, hogy túl alacsony fordulaton próbálják meg döcögtetni.
Ufószint, benzin akadálytalan lefolyása, tisztaság,gyújtás.
Húzz rá a gáz bowdenre.
De nem biztos, mert kb 100-ba állna meg papírokkal, mindenestül.
A következő gondom hogy a Sachs gyorsaságimon mi lehet a baj hogy alapjárat mindig leáll. a sűbertűt hiába állítom és a levegőt is hiába állítom mindig ugyanaz a jelenség. a karbi pucolva van. Mi lehet? Írjatok pár verziót.... nagyon hálás leszek.
mert az dömsödtől kb 10 km-re van ott van a csepel csúcsvége.
mert érdekelne
előre is köszi
vagy valakinek eladó motoplatt gyújtás?