Ha kiszámolod, abszolút nem nepperkedés volt a KTM.
Ha veszed a vételárat, meg a felújítás költségeit, kúrvára többe van, mint 70E. Szóval ez igenám bukta kategória!
A Batavust sem fogják elvinni 70-nél többért, szóval azon sem fogok keresni.
Ha van lambda szonda a kocsiban, akkor nézd meg azt is, mert az is beleszól az előgyújtásba, meg az ilyenekbe.. és az a 9 liter nekem kicsit soknak tűnik egy polo-tól... jah, a lambda szonda hiba, az megnövekedett fogyasztást is von magaután (9liter)...
De aztán lehet h nektek lesz igazatok ...
Semmi még.
Most holnaptól itthon leszek így lesz egy jóó hosszú hétvégém amint jó idő lesz holnap vagy inkább holnap után megyek vissza a boltba mert mondták hogy szerdára lesznek.
Hallod ma már nem tudtam feladni mert azt hittem hogy délutáning van ma posta és kiderült hogy csak délig , De az asztalon van hermetikusan légmentesen jól becsomagolva megcímezve, holnap feladom mindenképpen! reggel ez lesz az első dolgom addig is készülj fel lelkileg
Ha veszed a vételárat, meg a felújítás költségeit, kúrvára többe van, mint 70E. Szóval ez igenám bukta kategória!
A Batavust sem fogják elvinni 70-nél többért, szóval azon sem fogok keresni.
Akkor most milyen nepperkedésről is van szó?! ...
Új festés, új krómok, új csapágyak, új karbi....
De már Batavus van helyette.
Azt is odaadom 70-be.
Nem kellett senkinek...
De aztán lehet h nektek lesz igazatok
Most holnaptól itthon leszek így lesz egy jóó hosszú hétvégém amint jó idő lesz holnap vagy inkább holnap után megyek vissza a boltba mert mondták hogy szerdára lesznek.
Oké akkor kb holnapután lesz itt!
Az jó elvileg a hétvégén beis járathatom.
Elküldted már a hengert?Néztem üres a postaláda nincs értesítő.