Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szakember!
Mivan a KTM COMÉTÁDDAL?
Szívesen segítenék megcsinálni neked.Tennél képet a problémáról pl a karburátort tedd kb oda ahol lennie kéne.
Semmit nem tudsz átalakítani?
Méretezd le csinálok egy retrós csonkot mint a ds V-ken.
vágki a darabot a vázból vagy a karbiból :)
soha nem hagyjátok abba ez a zsörtölődést.
1:50-es keverék kell hozzá.
De nem biztos, hogy nálam valamikor is menni fog.

Nem fér be a karbi a váz és a henger közé.
Te meg vagyél rajta a tesco-ba olajat és a 125-ös zündappodat 1:50-es keverékkel 13 000-fordulaton használd amég elnemfogy.
Azt ötszázassal szerintem töröld ki.
Nyilván puch-é nekem kell!
Valamire nem tudnánk cserélni?
Vagy 500-at adok érte!
Sziasztok!Garázsürítés közben akadtam erre a gyöngyszemre!Azt nem tudom mire való pontosan de mint a képek mutatják tiszta új!A belső kör átmérője 60mm a két fűl távolsága pedig 70mm. Az ára 3000FT tudom postázni is!
Bakker kimaradtak a képek.
Na sikerült megcsinálnom a mocit mára. és nagyjából összeraktam. bár a világítás meg a index nem a legjobb mert rossz a bilux kapcsoló de lesz másik. Bár a moci fordulata vmi félelmetes. 60-at kirekeszti néha.
Ez nekem fájt :D
ROFL..
A gyűrű nem lehet. mert csak egy tapasztalat. hogy amikor bemelegszik akkor a lendkereket nehezebben tudod elforgatni. itt szerintem a levegő állítás a gond.. vagyis a dúsítás.
Slampi próbálja az új Puch Turboját:
http://youtu.be/kzqWfbX7KxA
Hengerfej kifúj vagy a gyertya vagy valóban a gyűrűk.
Nem tudjátok mi lehet a gond akkor amikor a motor jól megy hidegen de mikor bemelegszik nem veszi a fordulatot és erőtlen?

Én gyűrűre gyanakszok hogy elengedi a kompressziót...
kinek kel ilyen szép jószág! http://www.kepesmotor.hu/ktm-v...
szerintem ilyen a BLOKK.... :s
Na teszek fel videót hogy hogy nem pörög ki állóhelyzetben.
Ezért kell kiganézni a kipuffot mert szétreszelni mint az állat a csőből meg lenyesni fél métert!
BVF 16N3
dellorto sha 12-14-es tudom hogy pici de ez membrános hoz jó de ha nagyot teszek fel akkor meg fullad meg füstöl...