Hát nemtudom, hogy annyiért eltudod-e adni.
Megkell próbálni!
Ha összejön kiválasztok valami ritka típust és szépen lassan nyugodtan nekiállok 2-év altt nyugiban összelehet rakni.
Igencsak megüresedet a fúrum már kár lnne hogy ha kihaln mert ez a legnagyobb meglévő működő fórum!
De! én olyan 160-200 ezer között szeretném eladni hogy legyen haszon is! Meg én hű maradok a fórumnál. Bár a slampit is kéne visszacsábítani.. :( bár ő is jó fej. meg a bmw.... csak a nepperkedéssel kéne felhagyni.... és ezt csak inkább pirvát dolog legyen akkor nem lenne nagy gond...
Eladásban még nem gondolkoztam.
Mert?
Már csak krómozni kell.
és aztán összerakni.
eddig a moci 45ezer. aztán a blokk 18ezer full generáltan, festés 36ezer, +krómozás ?, bowdenek kb 3500. + matricák?
MEg ezt csinálom most már csak lámpákat kell felszerelni meg bekábelezni és karbit megcsinálni meg apróságok. :) A utolsó kép meg ilyen volt mielőtt hozzáfogtam.
DE most lépcsőkorlát festés van úgyhogy nem érek rá egész nap, no meg délután kellene mennem érdre felnikért talán. DE attól még felteheted és megnézem hogy ez az e.
KÉPET KÉPET KÉPET ADJ ÉS MEGMONDOM VAN-e!
Ha jól sejtem akkor az a fajta lesz mint a DS-emen.
Azok a csapok tönkreszoktak menni a tömítés tönkremegy dehát ez nem csoda 40 év távlatából.Volt olyan csapom de elvitték már azthiszem csak házam van de tömítést lehet csinálni bele szilikonból de hát mi is megcsináltuk egy darabig jóvolt aztán tönkrement.
De lehet tudod helyettesíteni valamivel mert mondom van csapom!
eladó
Sachs Vízhütéses blokk (jelenleg Kiválló állapotú léghütéses nicasilos hengerrel)karcmentes akár a tükör
henger kulün is eladó 8000 ft egybe a blokk 13000 de a fötengelye rossz az ár alkuképes
30 512 9874
Megkell próbálni!
Ha összejön kiválasztok valami ritka típust és szépen lassan nyugodtan nekiállok 2-év altt nyugiban összelehet rakni.
Igencsak megüresedet a fúrum már kár lnne hogy ha kihaln mert ez a legnagyobb meglévő működő fórum!