Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nemtudom, hogy annyiért eltudod-e adni.
Megkell próbálni!
Ha összejön kiválasztok valami ritka típust és szépen lassan nyugodtan nekiállok 2-év altt nyugiban összelehet rakni.
Igencsak megüresedet a fúrum már kár lnne hogy ha kihaln mert ez a legnagyobb meglévő működő fórum!
De! én olyan 160-200 ezer között szeretném eladni hogy legyen haszon is! Meg én hű maradok a fórumnál. Bár a slampit is kéne visszacsábítani.. :( bár ő is jó fej. meg a bmw.... csak a nepperkedéssel kéne felhagyni.... és ezt csak inkább pirvát dolog legyen akkor nem lenne nagy gond...
Szerinted így ketten kényelmesen elfórumozgatunk mert én bennevagyok.
Jó sok.Bár mi nem az?
Tehát olyan 130-ból összerakod és kb annyiért majd elis tudod adni.
amúgy melyik főfalunál?
Eladásban még nem gondolkoztam.
Mert?
Már csak krómozni kell.
és aztán összerakni.
eddig a moci 45ezer. aztán a blokk 18ezer full generáltan, festés 36ezer, +krómozás ?, bowdenek kb 3500. + matricák?
Főfalun.
Alakul a KTM cometed?
Mennyid van eddig benne?
Eladod vagy megtartod?
jójó és kb hol? :S
Hadjadmá honnan tudná?
Vasutaskollega mondta régebben hogy 650 Ft/dm2!
jójó igazad van. amúgy a comet tank végre kész lett.
DE kéne egy jó krómozó. és milyen árban vannak amúgy....
ez nem épitöipari forum,és még csodálkoztok,hogy mindenki lelép innen..
az nem olcsó. hanem átlagos. tavaly volt legolcsóbb 40*40-re 450 ft! és csepelről!
Métere!
mert ha tényleg 660 ft lenne 6 méterre akkor veszek mindárt 100 darabot belőle és nekiállok fészert építeni.
métere? vagy 6 méterre? azért nem mindegy...
MEg ezt csinálom most már csak lámpákat kell felszerelni meg bekábelezni és karbit megcsinálni meg apróságok. :) A utolsó kép meg ilyen volt mielőtt hozzáfogtam.
Nem.
Rákérdeztünk ma a zártszelvényre tök ÓCCSÓ!
30*30 450
40*40 600
50*50 850
DE most lépcsőkorlát festés van úgyhogy nem érek rá egész nap, no meg délután kellene mennem érdre felnikért talán. DE attól még felteheted és megnézem hogy ez az e.
KÉPET KÉPET KÉPET ADJ ÉS MEGMONDOM VAN-e!
Ha jól sejtem akkor az a fajta lesz mint a DS-emen.
Azok a csapok tönkreszoktak menni a tömítés tönkremegy dehát ez nem csoda 40 év távlatából.Volt olyan csapom de elvitték már azthiszem csak házam van de tömítést lehet csinálni bele szilikonból de hát mi is megcsináltuk egy darabig jóvolt aztán tönkrement.
De lehet tudod helyettesíteni valamivel mert mondom van csapom!
van benyacsapod? új? és muti kéet lécci ide.
mert lehet hogy a cometre kéne.
Tiszteletem debla20 Úr!

Képet küldjön róla és valószínű lesz mert gépszerelő Úr annó 17-db benzincsappal ajándékozott meg!
szia
átfordul de a csapágyakat tuti cserélni kell
az also csap talán menthetö
mennyire rossz a főtengely?
és a váltók jók?
Puchinator Úr!Kitaláltam mire cserélhetnénk el a puch tanksapkát!Kéne nekem egy benzincsap puch maxihoz,de jó állapotú!Ha érdekel írj!
eladó
Sachs Vízhütéses blokk (jelenleg Kiválló állapotú léghütéses nicasilos hengerrel)karcmentes akár a tükör
henger kulün is eladó 8000 ft egybe a blokk 13000 de a fötengelye rossz az ár alkuképes
30 512 9874