Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..igen, egy fellelt állapotú, de üzemképessé tett és egy donornak való roncs.
Nincs véletlenül 2 db láncfeszítőd hozzá, mert az mindkét motoromról hiányzott és így a nagy erő mindig elcsavarja a hátsó kereket
tényleg van neked K55-ösöd? :) mer nekem is van 2 k55-ösöm + félmotornyi alkatrészem :)
Annyira nem jöttem össze vele...
Szerintem kb semmibe vett engem. Mondtam neki, hogy alapítok egy klubbot, mondta remek, majd szóljak. De szinte semmit nem beszéltünk.
Igazából annyian voltak körülötte mindig....
Slampixxx !

örömmel látom hogy sikerült összejönnöd a Sanyibácsival..és még ayt is megengedte hogy nyeregbe pattanj

(a második képen szereplő napszemüveges hapsi is nagy veterán motoros (ha gonosz lennék azt írnám, nepper hiéna) a nevére már nem emlékszem, de pár éve vettem tőle egy K55-öt)
Restaurált.
na de ez gyári vagy restaurált? ha csak gyári akkor baze durván így megőrizi nem semmi.
Gyári.
7750 euróért adja el.
Soha nem fogja annyiért eladni...
Ez gyári?
Hello!

Olyan 800 1000-euró közöt tudod elpasszolni kint.
Fényképes dokumentációt készíts hogy én is elhidjem.
nahát képet kaptál? mesélnélr jobban erről.
Most kaptam egyenesen Hollandiából!
Az a vicces nem kell felújítani. Összvisz a fejidomon van egy csúnya karcolás le kell vakarni róla a koszt, felpolírozni és kész. Karcmentes a festése. (Persze vannak rajta pár tipikus használatból adódó karcok de nem lényegesek, pl a váz minden karctól mentes) Most nagyon megtetszett ez a motor. Eddig is tetszettek a DS ek de mostmár nagyon:)

Amúgy nem tudja valaki hogy tudom levenni az ülést egyszerűen? Mert a papírok alatta vannak. Csak nem akarom kitépni onnan nehogy sérüljön. Ok hátul fogja egy alufejes nagy csavar elöl a billenős résznél 1 csavar. De a zár az hogyan fogja oda a dolgot? Valahogy fel kéne törni hogy ne sérüljön.
értem. de kár lenne ha elnepperkednél ha helyett hogy felújítanád:) mert ez nagyon pöpec moci.
egyzserű.
azt hívod fel hogy hogy még mindig érdekli e a motorom? mert ha igen jól lenne ha igyekezné mert van rá egy másik érdelődő aki 20ezerrel ad többet érte de neked beígértem. ennyi így is lehet kamuzni. akkor ő vérszemet kaphat. bár egy próbát megér.
Nem mindegy milyen DS.
Bocs, volt DS blokkom.
Nem. Mert a Tomoson csak egy lyuk volt ott csavarhely nélkül. Itt meg van egy segédborda. Nem is láttál ilyet aztán itt fikázod...Pff
loál
Az nem az... Az a turbóhűtés lapátja. Zündapp-os is ott van. Simsonon is.
Ja és vicces. A lábvédőn van a tükörtartó. Gyárilag. Nem tudom hogyan képzelték de ki is tört:( Majd visszahegesztem.
Igen. Ott van a hengeren a segédborda. pont a láb felé néz.
Lábfűtés, mi?! Már a Ponyn se hittem el..
Úristen.... Az eladó hivogassa a vevőt? Naneszórakkoz
Eladom. Ár nem publikus. De lesz majd más motor folyamatosan mivel megtaláltam egy embert aki hozza be és összehaverkodtam vele.