..igen, egy fellelt állapotú, de üzemképessé tett és egy donornak való roncs.
Nincs véletlenül 2 db láncfeszítőd hozzá, mert az mindkét motoromról hiányzott és így a nagy erő mindig elcsavarja a hátsó kereket
Annyira nem jöttem össze vele...
Szerintem kb semmibe vett engem. Mondtam neki, hogy alapítok egy klubbot, mondta remek, majd szóljak. De szinte semmit nem beszéltünk.
Igazából annyian voltak körülötte mindig....
örömmel látom hogy sikerült összejönnöd a Sanyibácsival..és még ayt is megengedte hogy nyeregbe pattanj
(a második képen szereplő napszemüveges hapsi is nagy veterán motoros (ha gonosz lennék azt írnám, nepper hiéna) a nevére már nem emlékszem, de pár éve vettem tőle egy K55-öt)
Az a vicces nem kell felújítani. Összvisz a fejidomon van egy csúnya karcolás le kell vakarni róla a koszt, felpolírozni és kész. Karcmentes a festése. (Persze vannak rajta pár tipikus használatból adódó karcok de nem lényegesek, pl a váz minden karctól mentes) Most nagyon megtetszett ez a motor. Eddig is tetszettek a DS ek de mostmár nagyon:)
Amúgy nem tudja valaki hogy tudom levenni az ülést egyszerűen? Mert a papírok alatta vannak. Csak nem akarom kitépni onnan nehogy sérüljön. Ok hátul fogja egy alufejes nagy csavar elöl a billenős résznél 1 csavar. De a zár az hogyan fogja oda a dolgot? Valahogy fel kéne törni hogy ne sérüljön.
egyzserű.
azt hívod fel hogy hogy még mindig érdekli e a motorom? mert ha igen jól lenne ha igyekezné mert van rá egy másik érdelődő aki 20ezerrel ad többet érte de neked beígértem. ennyi így is lehet kamuzni. akkor ő vérszemet kaphat. bár egy próbát megér.
Nincs véletlenül 2 db láncfeszítőd hozzá, mert az mindkét motoromról hiányzott és így a nagy erő mindig elcsavarja a hátsó kereket