ami 12-es csapszeg meg 38-as gyári dugó kéne akár használtan is jó lenne. mert ami van nekem a dugóban a gyűrűbiztosítószeg kilazult. és akkor körbeforog a gyűrű. Szerencse hogy nem tett kárt a hengerben. A festéssel hogy a metálszínt lecseréltem a gyáriasabb színre. a vázat lefestettem feketére a korozzióvédelem miatt. de azért szép lesz.
bár szoktam járatni azért. Pl A 3gangos turbós vasöntvényes KTM COMET mégmindig szoros :S mert a járatás egyhelyben megvolt több mint félóra és egyóra között. és mentem bele is járatásképpen is már 80km-et beraktam és mégmindig szorul. azaz úgyértsed hogy 50-él vígan megy, de 70-75nél már m árszáz km után érzem hogy szorul akkor viszaveszem a gázt. azaz lasítok és fröcskölöm kicsit a gázt hogy be ne szoruljon.
CSAk kéne bele már dugó... :( mert ami van benne dugó az is jó csak gyűrűbiztosítószeg kiesett. belőle és nem akarok bele csinálni vagyis csináltam bele másik biztosítószeget de nem olyan biztonságos. és inkább másik dugót akarok bele. az a biztos ami biztos, csak nem találok.
piston ring cobra