Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 gangos,v 4?
nem egészen,más müszaki megoldásokra,szinvonalra tervezem
Mondjál rá valamit mit ér meg neked :)
értem olyansmi mint az én ződmocim? :)
Háááát Cufikám nem nagyon hat meg a blokk,azok a nyomok a lendkeréken is.....szegény nagyon sokat kaphatott az élettől.
utcai motor lesz,hobbymotor
értem.
amúgy vanegy fasza KTM-em :)
puch-ban:)
Maga a kasztni a kicsi:)
nanee.
kell neked 80as mi?
Kép
esetleg a jelenlegiállaportól küldesz képeT? :) amúgy milyen típusút csinálsz? enduró vagy gyorsasági?
Érdekes elképzelés de honnan lesz bele 6 gang?
Van egy blokkom... de az vizes azt meg nem szereted meg az amúgyis kell.
Képet tennél a sachsról?
Blokkját is széthajtottam szóval nem érte volna meg újra megcsinálni.Darabokban eladtam de már gyűjtögetem a cuccokat az újabb tuninghoz:).Addig meg vettem egy motorhispaniát szaladgálni.
Ami van KTM/Sasch-ot akartam összerakni de nekem nagyon pici lenne.
Télleg a simóval milett? megcsináltad ? Bár láttam hogy szénné égett.
Gesztenye soron még nyáron :)
Kis Sachs ot szeretnék,8-10 le vel,jó futóművel,6 gang al....
TE! milyen motort építez?
Hát akkor a felkészültség megvan akarat megvan pénz megvan motor megvan basszus remélem jólesz.
Én legalább felsorolom ugye
Csak a farokidom lesz rajta.Már vettem dupla tárcsás elsőkereket,Marzocchi elsővillát,gázos h rugóstagokat.A h féket pont leszarom,életemben nem sokat használtam.Jó lenne megcsinálni küllősre a kerekeket,cs még nem tudom,h miyen felnit,agyat kéne szerezni.De lehet,h Hnda rs 125 futómü meg kerék kellene bele.
jó nyáron csatlakozok!:)
csak szóljatok!
Kicsit fura vagy...
Egyre több hibát sorolsz fel...
http://sportmotor.hu/motoros_v...

Ti is így kezdtétek a baromságot?
Milyen idomzatot nem tervezel?Mert az ülés anélkül hülyén illezkedik ha at is leszeded róla.
Amit tudod kell hogy azt a ratyi elsőféket leszedtem mert nem tudtam megszakérteni és felötöttem a kormányra.A hátsó az brutálerős a blokk átnézésti igényel mert a sebességeket bizonytalanul veszi.Kb ennyi de láthattad is a gépet szóval tied a döntés joga ha jössz szívesen várlak.