Blokkját is széthajtottam szóval nem érte volna meg újra megcsinálni.Darabokban eladtam de már gyűjtögetem a cuccokat az újabb tuninghoz:).Addig meg vettem egy motorhispaniát szaladgálni.
Ami van KTM/Sasch-ot akartam összerakni de nekem nagyon pici lenne.
Csak a farokidom lesz rajta.Már vettem dupla tárcsás elsőkereket,Marzocchi elsővillát,gázos h rugóstagokat.A h féket pont leszarom,életemben nem sokat használtam.Jó lenne megcsinálni küllősre a kerekeket,cs még nem tudom,h miyen felnit,agyat kéne szerezni.De lehet,h Hnda rs 125 futómü meg kerék kellene bele.
Milyen idomzatot nem tervezel?Mert az ülés anélkül hülyén illezkedik ha at is leszeded róla.
Amit tudod kell hogy azt a ratyi elsőféket leszedtem mert nem tudtam megszakérteni és felötöttem a kormányra.A hátsó az brutálerős a blokk átnézésti igényel mert a sebességeket bizonytalanul veszi.Kb ennyi de láthattad is a gépet szóval tied a döntés joga ha jössz szívesen várlak.
amúgy vanegy fasza KTM-em :)
puch-ban:)
kell neked 80as mi?
Van egy blokkom... de az vizes azt meg nem szereted meg az amúgyis kell.
Ami van KTM/Sasch-ot akartam összerakni de nekem nagyon pici lenne.
csak szóljatok!
Egyre több hibát sorolsz fel...
Ti is így kezdtétek a baromságot?
Amit tudod kell hogy azt a ratyi elsőféket leszedtem mert nem tudtam megszakérteni és felötöttem a kormányra.A hátsó az brutálerős a blokk átnézésti igényel mert a sebességeket bizonytalanul veszi.Kb ennyi de láthattad is a gépet szóval tied a döntés joga ha jössz szívesen várlak.