Hegyeshalomról hozod a gépet?Egyszer beszéltem a sráccal mondta a felújíttás menetét véletlenül futottam vele össze és véletlenül derült kihogy ki kicsoda.
A héten, kereken 2 (kettő) senkiházi emberrel találkoztam.
Egyikkel múlt héten beszéltem, hogy ezen a héten megyek érte. Szerdán hívóm, eladta.
Másik, Zündapp-os haver, vett már tőlem egy motort, azt mondta elrakja úgy az év végéig. Ma írok SMS-t, hogy megvan a pénz, mikor tudjuk lebonyolítani. Erre írja, hogy eladta valakinek (úgy, hogy nem is árulta).
Miért ne menne? GPS nem csal... Bocs.
De nem megyek bele megint a vitába.
Narancs letéve, kb. a motorja is megadta magát... Morog az egész blokk.
Ma majdnem elcsaptak hátulról, mint egy bowlingbábút... Ugyebár óriási hazavazás, megyek szép nyugodtan, erre bal oldalról megjelenik farral előre egy Opel Astra... Kb. kétszer olyan gyorsan mint én, fékezés nélkül, csak csúszcsúszcsúsz... Óriási mákja volt, hogy nem tört össze semmit.
Párszor nagyon az esés szélén voltam...
Egyszer a járdán el is dobtam... Eskü élvezem, ha nem erről a motorról lenne szó.
nem tom hogy ezt a mocit láttad e? és ez remélhetőleg full gyári. és ha úgy gondolod kicserélheted benne a blokkot sachsra vagy ennek a hengerét simán felfúrható vagyis hüvelyezhető 70-esre mert bőven van hely és a hátsó lánckerekét 4 fogszámmal kisebbre teszed és akkor versenyezhetsz a fiaddal feketével. Bár az ártbó sztem bőven alkudható. De nem tom hogy elkelt e de megér egy próbát :) http://kepesmotor.hu/ktm-seged...
Bár a MONZÁT KÁR LENNE SZÉT CSESZNI MERT AKKOR SZART SE ÉR! ÉS INKÁBB CSINÁLD MEG GYÁRIRA NE KELLJEN 2XER MONDANI.
És különben is ott van a mocim átalakított 80-as és kutyának se kell ennyiér és inkább megtartom ebből vondle a tanulságot! ha gyárira csinálod jobban megnézik az emberek és értékesebb! Hidd el nekem.
Egyikkel múlt héten beszéltem, hogy ezen a héten megyek érte. Szerdán hívóm, eladta.
Másik, Zündapp-os haver, vett már tőlem egy motort, azt mondta elrakja úgy az év végéig. Ma írok SMS-t, hogy megvan a pénz, mikor tudjuk lebonyolítani. Erre írja, hogy eladta valakinek (úgy, hogy nem is árulta).
De nem megyek bele megint a vitába.
Narancs letéve, kb. a motorja is megadta magát... Morog az egész blokk.
Ma majdnem elcsaptak hátulról, mint egy bowlingbábút... Ugyebár óriási hazavazás, megyek szép nyugodtan, erre bal oldalról megjelenik farral előre egy Opel Astra... Kb. kétszer olyan gyorsan mint én, fékezés nélkül, csak csúszcsúszcsúsz... Óriási mákja volt, hogy nem tört össze semmit.
Párszor nagyon az esés szélén voltam...
Egyszer a járdán el is dobtam...
érdekel?
Tudsz nekem infót mondani a blokkjáról? ( Hány paci , gang , Stb..)
Valamint videót a hangjáról....
És különben is ott van a mocim átalakított 80-as és kutyának se kell ennyiér és inkább megtartom ebből vondle a tanulságot! ha gyárira csinálod jobban megnézik az emberek és értékesebb! Hidd el nekem.
Akkor sok sikert hozzá és tegyél majd róla képeket és mennyiért veszed?