Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hoztam mára is képeket:
Elején megmondtam, nem észt osztani akarnék. Csak segíteni.
Az én helyzetem nagyon rosszul látod.
Anyámmal kb. 2 hónapja nem élek együtt, hetente max 2x hazajön, akkor is kb. 2-3 órára, vagy max 1 napra.
Motorra pénzt már nagyon rég nem adott, ha ad, igyekszem visszaadni. Volt idő, mikor jobb élet volt, piac, miegymás, és szerencsésebb voltam, hónapig egy fillért nem adott.
Nem mondtam, hogy gyere Pestre. Mindenhol van munkalehetőség.
1000 Ft. napi kaja? Ne a Mekiben akarj étkezni. 6 zsemle, 20 dkg szalámi, bőven kijön 500 Ft-ből. Vagy 150 Ft-os kenyért. Az 2 napig is elég.

Na de befejezem. Nem próbálok meg segíteni.
Bocs.
Csak nálam is volt már habzsi-dőzsi, meg morzsán élés is. Tisztában vagyok a dolgokkal! Még ha te azt is hiszed, hogy pesti legény vagyok, és nekem minden megvan.
DEhogynem van pénz. adok veszek!
és másik hogy én dömsödi vagyok! és járjak fel ,mindennap 120 km-et pestrre oda vissza? mondjuk havi bérlet nem olcsó, kettő ha nem jövök haza enni akkor ott veszek enni akkor az minimum maximum napi kaja 1000 ft. és + a rezsi ami haza kell hozni mndenre s akkor mondom megint 0-án vagyok. így nem sok értelme van "sok hűhó a semmiért" most a párom gyesen van szerencsére, és most tanulom a autóvillamosságot! És a pénzkiegészítésként ami adok el meg veszek és visszaforgatom mindig. pl a hondát számítottam be és +15 ezer pénz és az is valami jobb mint a semmi! De ez van. De neked könnyebb meg jársz még suliba és anyádtól mindig kérsz pénzt ha megőrülsz egy motorért ami meg akarsz venni. Utóleg kérdem én fizetsz anyádnak rezsit és kajapénzt is ? és én? én nem... a sajátomból fedezem mindent amennyit tudok. ez van. Na itt nem egyforma. Nem kell egyből észt osztani.
Gondolkozz logikusan: ha otthon vagy, nem kajálsz? Azt ki fizeti? BAKKER

Ha elmész 500 Ft-os órabérért dolgozni, amit megkapsz kézbe, akkor annyi marad a zsebedben, amennyit dolgoztál. Nem?
Útiköltséget máshol sem fizetnék, valószínüleg kaját sem. Mond azt inkább, hogy jó neked otthon.
Azt hiszem a Campona-i Tescoban van egy full nyomorék ember, igazából a két lába majdnem keresztbe van egymásnak. És dolgozik. De az én szememben szinte járni sem tud. Ott a Tesco-ban. Szedi össze a kosarakat. Először csak néztem, aztán mikor jött oda, látom mit akar, Jah mondom tessék, megköszönte, azt ment tovább.
Vannak ám sikertörténetek, tessék tenni az ügy érdekében. Egész nap netezel abból nem lesz pénz a gyerekednek!
Meg másik hogy ha elmennék akkor örülnék de sehova nem vesznek fel! mert mindenhol sorra kirúgnak!, vagy ha felvesznek akkor nem fizetik ki vagy csak a töredékért! Bakkker akkor miről beszélünk?
Elég nehéz megbízni az embeeket. az ilyen hátrányos helyzetűeket alaposan kihasználják mindenhol sajna!
Köszönöm, nem kell.. sajnos az elég problémás így...
Igen? és ki fedezi a útiköltséget meg a kaját bakker! a szórólapozásból meg ilyen eféle csomagolásból tudod mennyi marad a seggemben? szinte nem is tudnék hozni haza akkor a pénzt!
mert ezekből nettó lazán 40-50 ezer! minimum vagy sokkal kevesebb.
Látom te mindenhez értesz.
Hát akkor sok sikert!
(nehogy pofára ess!)

Igazi munkán nem gondolkoztál? Hátrányos helyzetűeknek is van segítség.
Szórólapozni, csomagolni, takarítani mindenki tud. Egy próbát megérne.
Komolyan mondom, nem gec*ségből.
okéoké ebben a válságban nem hiszem.. :S
inkább arany, ezüst, meg régibankók meg antik tárgyak. mert most ezeket nagyon vásárolják mert romlik a forint.
1-1 váz is több ezret tud érni.
jójó de meglátom még.
DE amúgy ezek nem 2 vh-s bicók inkább ahen semilyen bicók, amúgy orosz többsége.
majd kimegyek körülnézni ha jobb iső lesz.
és ha csak váz van ?
Hozd el őket, AMI EGYBEN VAN!
Hajlítanod kell egyet...
nem érteeed? szét ffexelték!
hegessszem is össze bakker
Hozd el őket, ami egyben van.
naja majd a cigányok úgy viszik sorra a méhbe!
nem vicc sajna

mert voltam már sokszor vastelepen és láttam jópr zsákokban szétvagdalva bicóvázakat! ez van...
Ejj ezek szépek.
Olyan ultrás csomagtartód van eladó véletlenül?Vagy hajtanom kell egyet?
Ez jó motor volt.
Mostis puchal járkálok csak biciglivel.
Hello

Beállt henger 5-ös váltó javítanivaló főtengő stb soroljammég?
Gyűjtsél bicikliket. A háborúsoknak kifejezetten megugrott az ára 2-3 év alatt.
a olaj szitut az vágom. majd megnézem.
Bár az lesz... mert ez volt a beszámítás a honda. és jobb mint a semmi.,
lassan eladom az össes mocim és egyet kettőt megtartom. ezvan kurvadrágabenya miatt nagyon nehéz...
Élnék egy viccel:
te is elkezdted a motorral való bizniszelést, de fejezd is be.

A retket magára az olajra értettem. Azt le lehet pucolni, de attól még nem fog megszűnni a hiba. Már ha van hiba. Bár ok nélkül nem olajos valami.
Gyakori hiba a sztendernél való törés?
Érdekes, még nem volt hegesztett sztenderes motorom. Lehet bennem a hiba.

Felőlem gondolhatod rólam, hogy soha semmi nem lesz kész. De rájöttem, hogyha már szét van szedve a blokk, igényesen lesz összerakva. Úgyhogy a héten elviszem megcsináltatni a főtengelyt is, tökéletesre.
Bár már napok óta mondogatom, hogy majd a héten kész lesz, de nem. Inkább várok 1 hetet, csak olyan legyen, amilyennek lennie kell.
Aztán majd lesz amulás-bámulás mikor menni fog.