Pár éve restaurált. A felnikrómokon kívül minden restaurált. Minden működik rajta. Blokkja frissen felújított generálozott hüvelyezett.
Kreidler Florett TM
nem mondtam hogy anyáddal élj. hanem ha vmi gondod van biztosan segét ez a lényeg! meg másik hogy gondolom a lakásvásárlást nem egyedül csináltad. és ne hidd hogy hátrányos helyzetű vagyok. csak egyszerűen utálom olyan embereket aki lenéz!
Mondtam, hogy nem anyummal élek.
Hátrányos helyzetűek mindig is hátrányosan kerestek, ez tény. Sajnálom is.
De ilyenkor minden lehetőséget ki kell használni!
Osztrákiába Magyar motort eladni?!Azt nem lehet. Más:Ha szezon felkészítés még nem, de tavalyi szezonvég az van: http://youtu.be/wbWMNG8L0Fc úgyis ritkán van tomos.
persze ott az anyukád ami segít sokat ha vmi kell neked.
DE viszont én is 7éve kezdtem hivatalosan dolgozni. és akkor minden oké volt és tűrhető és ma már meg szinte semmi. ez van. sehova nem vesznek fel engem a kurva hallásom miatt. ha felvesznek akkor annyit kapok hogy a seggemet tudok vele kitörölni itt a lényeg.... ha ilyen jól élsz akkor meg kell hogy hajoljalak cipőd előtt. mert nagyon sokan már munka nélküliek. hiába jelenkeznek sokan nincs cég nincs munka ha van munka akkor nincs pénz.
Már megint eltértünk a témától picikét.Szóval inkább azt meséljétek hogy zajlik a szezonfelkészítés?Olaj hűtőfojadék stb csere, rombolás, építés, átalakítás, fényezés csiszolás tervek fejlemények eladásook vételezések ilyenek.
Érdekes a hitvallásod.
Én nem lopok, nem csalok, a hazugságot egyenesen gyűlölöm, és mégis egész jól élek. Ez hogy lehet akkor?
Lehet valamit rosszul csinálok. Lenne mire panaszkodnom, de mire fel? Van egy házam, vannak autóim, vannak motorjaim, és teli vagyok álmokkal, célokkal amit meg kell valósítanom.
Eladod nemadod te dolgod de jól gondold meg.
Kreidler Florett TM
Hátrányos helyzetűek mindig is hátrányosan kerestek, ez tény. Sajnálom is.
De ilyenkor minden lehetőséget ki kell használni!
Miért ne lehetne eladni? Ne röhögtess már...
Adtam már el Csehországba is! Meg németnek is!
Hány tanút kérsz?
Remélem most ezért kétszer köpöd le magad.
Én már adtam el...
DE viszont én is 7éve kezdtem hivatalosan dolgozni. és akkor minden oké volt és tűrhető és ma már meg szinte semmi. ez van. sehova nem vesznek fel engem a kurva hallásom miatt. ha felvesznek akkor annyit kapok hogy a seggemet tudok vele kitörölni itt a lényeg.... ha ilyen jól élsz akkor meg kell hogy hajoljalak cipőd előtt. mert nagyon sokan már munka nélküliek. hiába jelenkeznek sokan nincs cég nincs munka ha van munka akkor nincs pénz.
Már megint eltértünk a témától picikét.Szóval inkább azt meséljétek hogy zajlik a szezonfelkészítés?Olaj hűtőfojadék stb csere, rombolás, építés, átalakítás, fényezés csiszolás tervek fejlemények eladásook vételezések ilyenek.
Én nem lopok, nem csalok, a hazugságot egyenesen gyűlölöm, és mégis egész jól élek. Ez hogy lehet akkor?
Lehet valamit rosszul csinálok. Lenne mire panaszkodnom, de mire fel? Van egy házam, vannak autóim, vannak motorjaim, és teli vagyok álmokkal, célokkal amit meg kell valósítanom.