Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan videót csinálatnál amin kihuzatod, hogy lássuk hogy megy a perselyes hengerrel.
Hát itt mindenkinek van már kreidlere?Nekem meg nincs...
Nem adom el. Sőt, a volt tulaj meghagyta rajtam kívül nem ülthet rajta senki! Így volt ez nála is. Csak ő mehetett vele!
kreidlermuseum.de
Más a fél életét adná hogy ilyen motorokkal járkáljon/birtokolja.
Eladod nemadod te dolgod de jól gondold meg.
Valaki tudna szolgáltatni adatokat, prospektust akármiket erről a motorról?
Akkor a mohácsi arc miért szemét?És ÉN miért voltam paraszt,mert elvitte tőlem németországba?Úgy veszem észre ezen a fórumon te vagy a lényeg.
pöpec. majd kérek onboardos vidit!
Pár éve restaurált. A felnikrómokon kívül minden restaurált. Minden működik rajta. Blokkja frissen felújított generálozott hüvelyezett.
Kreidler Florett TM
Vettem ma motort. Lehet fikázni.
Azért vagyok a fia, hogy segítsen.
nem mondtam hogy anyáddal élj. hanem ha vmi gondod van biztosan segét ez a lényeg! meg másik hogy gondolom a lakásvásárlást nem egyedül csináltad. és ne hidd hogy hátrányos helyzetű vagyok. csak egyszerűen utálom olyan embereket aki lenéz!
emlékeim szerint, nem
Mondtam, hogy nem anyummal élek.
Hátrányos helyzetűek mindig is hátrányosan kerestek, ez tény. Sajnálom is.
De ilyenkor minden lehetőséget ki kell használni!
Te most direkt égeted magad?
Miért ne lehetne eladni? Ne röhögtess már...
Adtam már el Csehországba is! Meg németnek is!
Hány tanút kérsz?

Remélem most ezért kétszer köpöd le magad.
Hát ha azt hiszed hogy nem, akkor rossz a hited...
Én már adtam el...
Osztrákiába Magyar motort eladni?!Azt nem lehet. Más:Ha szezon felkészítés még nem, de tavalyi szezonvég az van: http://youtu.be/wbWMNG8L0Fc úgyis ritkán van tomos.
persze ott az anyukád ami segít sokat ha vmi kell neked.
DE viszont én is 7éve kezdtem hivatalosan dolgozni. és akkor minden oké volt és tűrhető és ma már meg szinte semmi. ez van. sehova nem vesznek fel engem a kurva hallásom miatt. ha felvesznek akkor annyit kapok hogy a seggemet tudok vele kitörölni itt a lényeg.... ha ilyen jól élsz akkor meg kell hogy hajoljalak cipőd előtt. mert nagyon sokan már munka nélküliek. hiába jelenkeznek sokan nincs cég nincs munka ha van munka akkor nincs pénz.
Kicsi olvastam Valahol hogy Ti csak dolgozzatok, Én majd élek 40 éve ezt olvas kicsit!
Urak!

Már megint eltértünk a témától picikét.Szóval inkább azt meséljétek hogy zajlik a szezonfelkészítés?Olaj hűtőfojadék stb csere, rombolás, építés, átalakítás, fényezés csiszolás tervek fejlemények eladásook vételezések ilyenek.
Érdekes a hitvallásod.
Én nem lopok, nem csalok, a hazugságot egyenesen gyűlölöm, és mégis egész jól élek. Ez hogy lehet akkor?
Lehet valamit rosszul csinálok. Lenne mire panaszkodnom, de mire fel? Van egy házam, vannak autóim, vannak motorjaim, és teli vagyok álmokkal, célokkal amit meg kell valósítanom.
De azért kicsit olvas el írás és talál ő meg hibák nagyszámban.
Éjjjlyjen Brumo 19900-adik hozzászólásra megmondta a tutit mától ezlegyen a hitvallásotok.