Slick te egy akkora egy nagypofájú szardarab vagy hogy az valami hihetetlen a szaros cobráddal feszülsz itt asszed az az isten motor az egész világon. Mien 65 ről beszélsz te nyomi. -.- a simson megy 80 at te szerencsétlen te.............
Eszed kb annyi mint fogad. Egyik szavaddal hazudtolod meg a másikat. Ha ciripel a dugattyú és kopott akkor még egy akármilyen hiperszuper gilardoni vagy Polini hengerrel sem megy 92-t! Főleg nem 14 es karbival ne nevettess Legalább mondd meg hogy megy 65 öt aztán kész. Aztán azt mindenki elfogadná. De látom te csak egy falusi nagyotmondó "juhász" vagy.
azért akarom kicserélni mert már eléggé ciripel benne és csúnya hangja van na azért.És csak megszakítót meg kondit kell bele venni megnézettem a puchossal.
Komplett jólműködő egységet megbontani a legnagyobb hülyeség!
Mit kapsz bele?Ambika meg berta dugattyúkat?Jobb a gyári elko még ha használt is.Fölöslegesen kicserélni ajót szarra szerintem hülyeség de te tudod.
Akkor hozzámánbelűle 2-littyót .
És valami gagyibb olajad nincs ami pl a másik (pszit) gépembe jó tod a ts-be.
Légyhűtéses racemotorokba is ezt toljuk.
Ha nem felejtem el, és megyünk a gyárba, akkor viszek.
Baszogassál miatta:)
Szóval, lehet így is, meg lehet anyázni is.
Mit kapsz bele?Ambika meg berta dugattyúkat?Jobb a gyári elko még ha használt is.Fölöslegesen kicserélni ajót szarra szerintem hülyeség de te tudod.