Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megtudsz győzni észérvekkel a sachs főtengelyallulméretezettségéről akkor minden további nélkül elhiszem.

Halgatlak.
Mondjuk nekem mindegy mitcsinálsz.
Ösmerem a fajtád ha hozzájut valami szarhoz egyből megpróbálja eladni.

Ezért nem lesz soha semmi normális motorod.
ÁÁÁÁÁÁ Azt nem! Most úgy sincs motorom! :)))
Hát puch maxira! marokváltos 2 sebességes!
Eladó TRM (Tourenzylinder zu Roller und Moped) frissen fúrt ha kell tuning elko dugóval és ajándék hegnerfejjel!
Minek?Úgyis eladnád.
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valakinél nincs-e eladó puch maxi karburáétor! Ha valaki tuna ebben segíteni azt megköszönném!
Állványon mindenképpen forgatni fogja, és ez normális is, egyszerűen viszi az olaj.

Az e lényeg, hogy ha sebességbe van, érezhetően ne vigye a motort behúzott kuplungnál, ne kússzon a motor
Atti, írtam emilt !

Kipe
Sajna nem lett jobb,hiába tekertem rajta.Kicsit szebb lett a hangja váltáskor,nem olyan kattanásszerű,viszont már nagyon nehezen vette ilyenkr a sebbeséget.
Amit viszont észrevettem,hogy mégsem olyan hű,de jó a kuplungom,mert terhelés nélkül,behúzva is forgatja a kereket.
Viszont azon már állítani sem lehet,mert akkor már be sem lehetne rúgni.
A kuplung ezen problémája nem játsz6 szerepet a váltónál?Vagy itt már egy felújjítás kellene?
Csak nemrég került hozzám a gép,és egyenlőre ismerkedek a technikával.
ÁramfeLJesztő!

Litiumolaj! És a Termék amitől úgy megyen a motor. http://youtu.be/O1EmOD6ZyWU
CSúnyán berozdált.
És a nem lötyög az nálad hány század?
Robogógyűrű pont nemjó bele ha nem krómos.
Javaslom nézd meg, a gokartokban mekkora görgő van alul, és mennyit forgatnak vele.
(segítek: nem nagyobb a görgő és 15felett forgatnak)
A blokk beállását a henger okozta. és én wd40--el és fa darabbal finoman ütögettem ki. a dugót. A fő tengely szerencsére ép maradt. az nincs beálva. csak szokásos minimális lötyögése van de nem lóg! és így csak fúrani kellene vagysak hónolni? a hengeren nincs mélykarcok, a kis karcolások a lehúzástól van máshogy nem tudtam volna lehúzni. A dugó szuper állapotban van. még a hengerbe visszarakva sem lötyög. csak nagyon minimálisan. és így csak gyűrűzni kell. ja a dugó elko... 38.5 mm-es látszik hogy kétszer fúrtakmeg volna...
Te pont ne kételkedj aki 1 métert nem ment a Herculeseivel...
Robogóbolt Budapest út. Vagy a pályaudvar mellett. Persze Veszprémben. Vidd a hengert dugattyút, régi gyűrűt. Pályaudvarnál még rendelni is tud ha nincs olyan. Remélem nem trapézos a gyűrű.
Szia Slick!
Hol tudnék venni gyűrűt?
Robogógyűrű pont jó akkor bele Ha 1.5 milli vastag. Én most voltam ebben a problémában a Malagutimnál. 1mm vastag nem volt sehol sem megfelelő csak sima fekete gyűrűk króm csak nagyon drágán és 3 hét lett volna. Ezért Édesapám készített 1.2 mm vastag gyűrűkből megfelelőt. Ma mentem vele egy kört és tökéletes.
Légyszives majd linkeld be a cikket ide a fórumra...:)
Biztos velem van a baj, de ezt nem értem. Mit is akartál pontosan mondani?