oké. ha holnap ráérek akkor a kárpitost megkérdem hogy érdekli e. mert ő mondta hogy kéne vmi 50 vagy 80-as segédmoci és menjen 80-100-at :) mondom oké utána járok :)
Jól tudod, sokat bukunk rajta. Azonban az is biztos, hogy annyit amennyit költöttem rá, senki sem adna meg érte. A 120-at reálisnak érzem. A blokk most jobb, mint volt. Kipróbálható, a 100-at biztonsággal tudja...Pár szépséghibája azért van (kicsit repedt az idom, meg az első sárvédő, stb.) Azért elég szép így is Majd meghírdetem máshol is, ha itt nem érdekel senkit.
mert úgy emlékszem hogy 160 ezret költöttél rá és akkor sokat buknál rajta... másik hogy nincs még egy ilyen szépség az országban.
Bár talán egyik ismimnek fog érdekelni talán. És a blokkja most jó?
120 Reális ár érte. Nemfeltétlen. Alap felszerelés kijön kb 45 ezerből. És ezeknek a dolgoknak nem csökken az áruk szóval ennyiért el is adható ha nem tetszik.
Jól hangzik, de nem olcsó játék. Ahogy számolom, egy kezdéshez szükséges felszerelés kb. 70-80e Ft
Most éppen nagyobb motorra gyűjtünk, a céljármű egy 20KW-ra fojtott Honda CX-500, hamarosan lesz A korlátozott jogsija a Kristófnak. Apropó, fentiek miatt eladó lesz a KTM Sachs. 120e Ft-ról indul a licit. Kipróbálhatóan garantálom a GPS szerinti 100 km/órát.
A sima behajtható válltámaszos AK az 35 ezer (Ez antikolt kinézetű szándékosan rozsdás itt ott de ha baj akkor új festést tud rádobni a srác. Nagyon pontos 35 méteren 5 cm szórásképe van sorozat módban ami nagyon jónak számít! A másik AK a rövid plusz 1 tárral és katonai célzóoptikával 45 ezer. Ez nem alkuképes a másik az. Ez nem ennyire pontos de épületben jó. A skorpió arról nem kell beszélnem 1:1 ben olyan mint az eredeti. Minden fémből készült rajta Ez a csőhossz pontosság függvényében épületre ajánlatos betéve a pisztolytáskába. Ez utóbbi 20 ezer
Persze mindegyikhez jár az aksi meg ami kell az üzemeltetéshez. Az elsőhöz még a gyári doboza is!
Szemüveget tudok hozni jó minőségűt 900 forintért. Esetleges komplett arcmaszkom van 5000 forintért fülvédős stb.
185 cm magas emberre való komplett woodland mintás katonai nadrágom, zubbonyom van 5000 forintért. A nadrág még csak 2 szer hordott. Lövedéket netről lehet rendelni ez a leghúzósabb az egész játékban mert 1 lövedék 0.7 forint körül alakul.
Van az ország többi részén is. Pl pesten, tökölön hatvanban stb. A nevezési díj ha mindent viszel 1000 forintnál nem szokott több lenni. A paintball ehez képest gyerekeknek való móka! A paintball golyó inkább üt ez vág. Meg ugye fegyverek 1:1 másolatával játszod és eredeti ruhákban stb. Pl az én Ak 47 esem 35 méteren elvágja a sörösdobozt szóval tud csípni. 2 méterről átlötték a farmernadrágom. Ha van rajtad arc vagy csak szemvédelem maradandó vérzést nem tud nagyon csinálni csak jól megcsíp.
Az érdekelne, hogy mibe kerülnek ezek a fegyverek. Gondolom kezdéshez a legnagyobb költség a fegyver. Bár ha belegondolok, akkor ruha, szemüveg, stb. is komoly költség lehet.
Ok ha tényleg érdekel most tudok eladó jó fegyvereket olcsón. Egyik egy sima AK47 es (kb mint a magyar honvédségi csak éppen behajtható válltámaszos) fém abs ből készült Illetve egy AK74Su ugyanúgy műanyag és fémből készült csak ez a rövidebb Spetsnaz verzió és ezen van reddot optikai célzó meg extra tárak is. Mind 380 fps körül teljesít amivel még mindegyik akár éjszakai játékra is mehetsz. Vagy tudok még oldalfegyvernek VZ61 Skorpiót is. Ez épületben igen hasznos ez pl az enyém. És fullfém úgy mint az eredeti 4 tárral amiből 1 dobtár és frissen nagyszervizelt.
Baz nem neked akartam ezt küldeni hanem a sliknek :) Amúgy egyszer paintballoztam az is vmi állat tud lenni. mert azok a golyók elég fájdalmas tud lenni. egy tuti hogy úgy mész haza hogy monoklikkal :D ez a paintballozás... A airsoftozás az nem tudom mennyire fáj ha eltalálnak. De van nekem egy kínai gagyi ak-om és annak beszorult a golyó a csőban addig húztam a ravaszt amíg ki nem jött és a kezemet eltalálta és majdnem olyan erős tud lenni mint a szlávia légpuska :D szal van benne adrenalin bőven:)
Bár nem rossz dolog ez a móka. csak egy bibi itt hogy messze van és drága a nafta. És egy kérdés a nevezésért kell vmit fizetni ha mindenemet vinném? (ha saját rucival fegyóval golyókkal stb...?)
Köszi a tippeket! Nagyon érdekel a dolog engem is, de nálam még jobban a fiamat. Biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb kipróbáljuk Majd még zaklatlak, ha komolyra fordul a dolog.
Nem kell klubba tartozni csak fórumozókhoz tartozni. Mindenhol kintvannak a játékszervezés menüpontban a közelgő játékok egyedül is kimehetsz senki sem fog kívülállóként kezelni (tapasztalat)
Nekünk van haverokkal egy csapatunk. (F.A.I.T.H) Vagyunk jópáran. Nagyon jó sport szerintem mert minden oldalát fejleszti az embernek (kitartás, önfegyelem, logika és a többi) Veszprém környékén van egy rakás pálya most Vasárnap lesz Balatonhenyén egy Omaha Beach es játék amire megyünk.Nagyjából 2 hetente van egy jó játék. Pályák: Hajmáskér 1 egy murvabánya szerű afganisztános játékhoz megfelelő, Hajmáskér 2 orosz lőtér Igazi erdei pálya. Szentkirályszabadja: Elhagyatott város az egyik legjobb pálya. Balatonhenye. Az meg egy összkategóriás pálya. Nézz itt körül: www.softair.hu, www.airsoftunio.hu, www.nyugatairsoft.hu, A MASZ legújabbját figyelmesen olvasd át. Vegyél fegyvert megfelelő szemüveget és lövedéket hozzá és máris jöhetsz ha nincs is katonai ruhád mert néha van civil dresscode os játék. Bár nem drága egy katonai zubbony és nadrág. Fegyverekből a kínaiak is nagyon jó minőségűek és "tuningoltat" nem érdemes venni kezdőfegyvernek. Ajánlom a Cyma márkát. A legjobb ár érték arányban. Vaterán ne nagyon vegyél fegyvert mert nem megbízhatóak! A legjobb a softair.hu n venni mert ott olcsóbb és mindenkiben meg lehet bízni még előreutalásnál is. Kezdőfegyvernek ajánlom a Cyma AK sorozatát. Nagyon jók üzembiztosak és erősek már gyárilag is! Nekem már amióta nálam van túl van 8000 lövésen és semmi baja. Persze kicsit gyengült de ez nagyon sok játék eredménye Csak mondom hogy a Jing Gong G36 osom 3000 lövés körül széthullott! Póttárat és plusz aksit érdemes venni biztos ami biztos. És figyelj a jó minőségű lövedék használatra (G&G, BBone, Madbull, Blaster stb) Jó móka, feszültséglevezető és mindenki jófej a játékokon. Olyan mintha számítógépes játékot játszanál csak jobb a grafika
Bár talán egyik ismimnek fog érdekelni talán. És a blokkja most jó?
Most éppen nagyobb motorra gyűjtünk, a céljármű egy 20KW-ra fojtott Honda CX-500, hamarosan lesz A korlátozott jogsija a Kristófnak. Apropó, fentiek miatt eladó lesz a KTM Sachs. 120e Ft-ról indul a licit. Kipróbálhatóan garantálom a GPS szerinti 100 km/órát.
A sima behajtható válltámaszos AK az 35 ezer (Ez antikolt kinézetű szándékosan rozsdás itt ott de ha baj akkor új festést tud rádobni a srác. Nagyon pontos 35 méteren 5 cm szórásképe van sorozat módban ami nagyon jónak számít! A másik AK a rövid plusz 1 tárral és katonai célzóoptikával 45 ezer. Ez nem alkuképes a másik az. Ez nem ennyire pontos de épületben jó. A skorpió arról nem kell beszélnem 1:1 ben olyan mint az eredeti. Minden fémből készült rajta Ez a csőhossz pontosság függvényében épületre ajánlatos betéve a pisztolytáskába. Ez utóbbi 20 ezer
Persze mindegyikhez jár az aksi meg ami kell az üzemeltetéshez. Az elsőhöz még a gyári doboza is!
Szemüveget tudok hozni jó minőségűt 900 forintért. Esetleges komplett arcmaszkom van 5000 forintért fülvédős stb.
185 cm magas emberre való komplett woodland mintás katonai nadrágom, zubbonyom van 5000 forintért. A nadrág még csak 2 szer hordott. Lövedéket netről lehet rendelni ez a leghúzósabb az egész játékban mert 1 lövedék 0.7 forint körül alakul.
Élőben nehezebb... De ha szeretnél egyet látni gyere el...