Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

például,hogy tudjuk kiröl van szo...te is raktál fel képeket legalább a motorodrol,nem?
Mégis mi köze az adatlapnak ehhez?
puchi,ez már 2 éve ilyen...
ez utobbi a puchinak szolt természetesen
ha ennyi hülyeséget állitsz mint eddig általában,ilyen leszel!
ha megtisztelnéd a társaságot az adatlapod kitöltésével,talán nagyobb esélyed lenne..
képet kéne róla :D
Keresek Ks 50 Zündapp oldaldeknit és egy kerek lámpát!Ajánlatokat várok a spang.andras@freemail.hu címre Fényképpel!
Ma garázstakarítás közben kezembeakadt mégegy 5 FELÖMLŐS MONZA/X50 STB HENGER! Ha kell valakinek akkor megtalál.
basszameg pont így akartam írni hogy nem olyan szép a nemet kihagytam....
nna itt a karbicsek de már páréber eladtam. de sokat tököltem vele mire kihoztam ezt. minden apró zegzugos részét is kikellett polírozni.
Bár a ütésnyomokat meg a erősebb karcokat nem tudtam jobban eltüntetni....
googlebácsi megmondja hogy ezt kell beírni hogy polírozás házilag, meg azt is kell beírni hogy polírozószett.
kiad egy párat:)
tied közel olyan szép! :P majd mutatok olyan karbit amitől leesik az állkapcsod. Mert paszta nyomok vannak még rajta
Ügyi spiátert könnyű kipolírozni de majd nézd meg egy hónap mulva mennyit veszít a fényességéből
en ugy kaptam a mofém gyárban használják boltban nemtudom lehet e kapni amugy hogyálsz a cobrával?
Mi mennyibe kerül boltban? És milyen boltban lehet ilyet venni?
nekem van itthon pasztám meg mindenem ha akarod küldhetek belőle.
tükörre lehet :D
Slick én leirom neked emailbannem is ott itt e polir korong szilárd polír paszta aztán tükrösítő paszta majd a végén bekened polírviasszal pill rakok képet
Na mostmár leírhatnád mivel és hogyan polírozol mert megharagszom!
Ilyennek a teherhordó 3 kerekű változatával mentem. Muravej a neve és iszonyat feelinges gép.:D
Vazz kimaradt a képek.
Na ja.. Amúgy ez a két napi termésem... :)
HITEL=Baszik melózni! LUSTA és nagyravágyó! ez van!