a fotogalériákba, hogy láthassuk is a masinákat
.
) és így csak akkor tudok írni, ha géphez jutok! először is köszönöm a jókívánságokat! A gép tegnap került hozzám és nagyon boldog vagyok! Pele is pattintottam 90 km.-ert és mondhatom a szabadság érzése és az a fíling amit ez a csoda nyújt elmondhatatlan! Az álom valóra vált! Nagyon örülök, hogy közétek tartozhatom, bár még nem ismerjük egymást, de látom a hozzászólásokból, hogy egy összetartó igazán ezt a szubkultúrát fanatikusan képviselő baráti körről van szó! Márkó79 valószínű, hogy ha Jászberényben vetted Te is a gépet akkor az enyémet láthjattad! Örülök, hogy ilyen gyorsan szaporodunk, de már nem soká, mert tudtommal 1 db zöld Royal maradt parlagon e hazában! Lesznek kérdéseim örömmel veszek minden javaslatot! Kösz Iminek itt is a segítségért! Márkó79! A gépkönyv ha magyar jöhet! Cegléden lakom, ha összegurulunk átveszem!
Ha sokáig állt, akkor az akksit ellenőrizni kell. Az ülés alatt és a lámpafejben a sok elektromos illesztést is jó megtisztítani.
Egy álom válik valóra amikor tulajdonomba kerül a 2007-es évjáratú Bullet 500-as gép! 32 km. van benne (ebből 4-et már én tettem bele) és az elmúlt hónapban helyezték forgalomba. Karburátoros révén az utolsó darabok egyikét sikerült megszereznem. Már alig várom! Sajnos gépkönyv nincs hozzá és mivel ez a márka igen ritka nálunk ezért is fordulok hozzátok egy kis segítségért! Általánosságban mire figyeljek, mik a gyenge pontok, olajcserék, milyen és mennyi olaj stb. Egyszóval mindenre kíváncsi vagyok, hogy minél jobban sikerüljön a bejáratás. Ha valakinek van magyarnyelvű gépkönyve és el tudná küldeni emailben azt is megköszönném.
Ha pedig ez az eset forog fent, akkor szükségem lenne az 500ES standardhoz, egy komplett kapcsolási rajzra.
A RE egy ízig-vérig angol veterán az '50-es évekből, minden karbantartási és egyéb kötelezettségével és élményével.
Üdv.