Hát.....nem nagyon. Érdemes felpróbálni, mert mindenkinek más a keze, és máshol erősebb gyengébb. Azt tudom mondani neked, hogy a 21-es tenyérkerület az kb. "L", az a fölötti "XL", a 21 alatti pedig "M"........
Általában ha valaki nem biztos benne annak szoktam rendelni mindkét méretet pl: L-XL között ha vacilál és akkor azt viszi el amelyik jó neki.
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Teljesen fekete is rendelhető belőle, ha valakinek az kell jelezze. Bármilyen más méret vagy szín kell 1,5 héten belül beszerzem.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
21-es a tenyerem de a vastagságával van gond.Felmegy.nehezen még jó is tenyér aljáig ahol dupla az anyag.No ott éppen összehúzza mint a cukorszirup a pofámat.Így nem túl kényelmes.Aszittem nyúlik annyit de nem hiszem.Kevésbé vastag tenyerű embernek pont jó lenne.Nem hiányzik csak pici és az is csak a jobb kezemen.
Éppen nem jó.
Nekem mondjuk 21 cm a tenyérkerület és az L-es kissé feszesen jó, az XL pedig lötyögős, ezért gondolom, hogy 22-es tenyérkerületre az XL megfelelő lehet.
Nem tudom, mert elvileg M-es a méretem de azt hallottam, hogy az Alpinestars az alul van méretezve, úgyhogy abból inkább az L-es volna jó. Melyik típus tudnád adni és mi volna az ára. Írhatsz ide is: dobrovicsr@gmail.com
Már nálam van, tudom utánvétel postázni (amit utálok, mert sokat kell írni meg várni a pénzre, de mindent a vevőkért ), vagy előre utalás után elsőbbségi ajánlottként feladni. Esetleg Bp.-en is át lehet venni, vagy itt nálam őrhalomban .
B-star cordura kabát, Fekete, L-es, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, kb. 15 alkalommal volt rajtam, makulátlan állapot 15.000 Ft
B-star cordura kabát, Fekete-szürke, XS-es méret, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, utasként fél szezont használt, hibátlan 15.000 Ft
Lazer Sirocco, S-es méret, karcmentes plexi, fényezés, felhajtható külső "napellenző", kivehető belső, fél szezont használt makulátlan állapotban 20.000 Ft
Lazer Vertigo, XS-es méret, utasbukó, még újszagú , tetején gombostűfej méretű karcok, illetve a plexin 2 karc a látómezőn kívül. 15.000 Ft
Amibe bepattintod a plexit. Két csavar fogja ha nem jó szögbe rögzíted akkor nem zár jól a plexi. Azért gondoltam egy sérült karcos plexit kifúrni rárakni és lezárt helyzetbe meghúzni a csavarokat. Csak nem egy új jó plexit akarok tönkretenni.
Megpróbálom a haverét akkor, az a legegyszerűbb...
Nekem egy kék-fehér, vagy inkább fekete-fehér kesztyű kellene... mennyi az annyi? ezek is 20?
Általában ha valaki nem biztos benne annak szoktam rendelni mindkét méretet pl: L-XL között ha vacilál és akkor azt viszi el amelyik jó neki.
Honnan tudhatom én azt, hogy nekem mekkora kesztyű kellene? Van valami mérettáblázat szerűség?
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL" -eladva-
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L" -eladva-
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Teljesen fekete is rendelhető belőle, ha valakinek az kell jelezze. Bármilyen más méret vagy szín kell 1,5 héten belül beszerzem.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Meg cipőtágítót.
Vagy elpasszolom.
Éppen nem jó.
Eladók:
B-star cordura kabát, Fekete, L-es, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, kb. 15 alkalommal volt rajtam, makulátlan állapot 15.000 Ft
B-star cordura kabát, Fekete-szürke, XS-es méret, Kivehető termo bélés, karban derékban szűkíthető, utasként fél szezont használt, hibátlan 15.000 Ft
Lazer Sirocco, S-es méret, karcmentes plexi, fényezés, felhajtható külső "napellenző", kivehető belső, fél szezont használt makulátlan állapotban 20.000 Ft
Lazer Vertigo, XS-es méret, utasbukó, még újszagú
Neoprén térdvédő, L-es méret 6.000 Ft
Mail az adatlapon!
http://kepesmotor.hu/hat_gerin...