Eladó méretprobléma miatt egy 50-es méretű vadiúj renox márkájú motoros bőrkabát.Sajnos csak egyszer lett felpróbálva.Váll,könyök protektorok vannak benne.
A yamaha máthé-nál 36eft az ára,ha valakit érdekel 20eft-ba odaadom alku nélkűl.
Érdeklődni a 30/9089573-as számon vagy a balu88@mailbox.hu címen lehet.
Kb. 15 alkalommal használt, makulátlan állapotban lévő fekete B-star rövid cordura kabát, kivehető thermo béléssel, szűkíthető karban, derékban.
175-180cm 80-90 Kg paraméterekre tökéletes
Eladó ÚJ Alpinestars GP pro kesztyűk több méretben és színben:
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Piros-Fehér "L"
Alpinestars GP PRO Kék-Fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Fekete-fehér "XL"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Alpinestars GP PRO Teljesen Fekete "L"
Ha más méret érdekel írj vagy hívj, beszerzem 1-1,5 hét alatt.
A kesztyűk átvehetők Őrhalomban Nógrád megyében és Bp.-en is, valamint utánvétel postázva, esetleg előre utalás után postázva.
Szia!A képeken látható két kabáton kivül xl és xxl-es méret,és egy mellvédős gerincprotektoron l-xl kivül csak kesztyűk vannak 7berik,2 arlen ness,1 yamaha,2kawasaki m-xxl.ig,1 alpinestars cross,és még egy cross.
Sziasztok! Eladó lett a bőrruhám, mivel alig használom, így csak van itthon, porfogónak
48-as méretű, 2009-es, sérülés, kikopás, vagy fakulás nincs rajta, abszolút szagmentes, nagyon szép állapotban van.
Ára megegyezés szerinti, esetleg csere érdekel valami hasznos motoros dologra (gps, markolatfűtés, laptop, stb), és még 48-as bőrgyatya is érdekel
Én is úgy tudom, hogy az irrodiumosok mind sötétítenek. Nekem agv-m van ott talán az irrodium ezüst egy leheletnyivel világosabb mint a fekete plexi, de lehet inkább csak árnyalat különbség. Meg van olyan ami füst szinű az kb fél úton van de azon valamennyire átlátni azért. Bár nem is agv-d van akkor jol kitaglaltam a semmiért
Szürke napra van nekik sárgás szinezetű, de nem tükrös plexi! A sárga mind2 irányban átlátszó, mint a kissé füstszínű plexi, de tudomásom szerint ami tükrös (függetlenül, hogy ezüst, arany, kék, szivárvány, piros, stb), az sötétített is, általában a legsötétebbek.
Én még nem láttam tükrös (szivárványos), de nem sötétített plexit. Nem is tudom, lehetséges-e? Meg mi értelme lenne? Hiszen pont az a jó, hogy sötét és nem kell napszemüveg.
A SHARK és Shoei nem gyárt ilyet, az tuti, de szvsz a többiek se...
hmm, én azt hittem hogy az arany meg a szivárvány belűlről is "sárgás", legalább akkor ennyivel okosabb lettem, akkor tuti, hogy ezüst lesz mert az arany mellett az szólt volna hogy egy "szűrke" napot egész jól fel tudna dobni, de akkor így nem
Tudomásom szerint a plexi átnézési színe ugyanaz mindegyiknél, ez a sokféleség csak külső, design elem. Vagyis semmiben sem különbözik az ezüst színe, a szivárványostól. Vicces is lenne...
Egyébként meg "use racetrack only"...
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
de csak ha nők vagytok