Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

női..nincs kép..csimma uj..sisak is..ruha karcos de csak épp akkora ukta volt benne hogy vagány legyen...vállnál titaniumos..99ezeré ne válogassatok..Dainese bakker...gerincproti is..
ez már ajándék szinte..
Szeva!
A ruha mennyire használt? ugye ez férfi?
Sisak milyen méret?
Ha működik,képet tolhatnál mindenről.
no akkor történt egy kis árleszállítás,női Dainese ügyben..adok hozzá ajándékba egy pódiumos Mol láncsprét
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Köszönök mindenkinek minden linket és egyebet, lassan csak eldöntöm de valami más, nem tud véletlenül valaki agv s-4 2009-es bukóra plexit? mármint nyilván a bolti árnál olcsóbban esetleg valaki megszabadulna egy felesleges darabtól. amugy az elmattuláson mi segít szerintetek a plexi esetében?
kényelmes + minden , viszonnt nekem olyan kéne mint neked van (könnyebb és jobban szellőzik )
Nem mellesleg a dainese wave gerincvédő jelen pillanati ára (momentán csak a Danger honlapja alapján) 44700 ft, de a Karasna is hasonló áron adta még nemrég.
nagyon szívesen! a többi érdekes és magazin anyagot is feltöltikézem szép lassan, és persze az összes motorteszt felkerül egyszer... bár 8 karom lenne!
remélem hasznosnak bizonyul majd! akkor nem volt felesleges "szenvedni" vele ;)
Lenne egy újszerű állapotban lévő Frank Thomas motoros bőrruhám! E-mailban vagy MSN-en küldök képeket is:)
itt a vége...
"RiDE Magazine Hátprotektor Teszt
Alábbi teszt eredetije az angol RiDE Magazin 2008 júniusi számában jelent meg."
a teljes gerincvédő összehasonlító lelőhelye
és sok egyéb érdekes anyagot találtok még itt...
a letöltéshez regisztráció szükséges, de 2 perc alatt megvan és fájdalommentes!
THX!
No mi a pálya? Nem vált be a cucc?
jogos :D
Forcefieldet használok, csak addig tűnik merevnek amíg felveszem, utána szépen hozzáidomul a hát vonalához. A védelmére nem vagyok kíváncsi.
itt az összehasonlító nézőkéje... ebben minden le van írva. mindjárt feldobom a linket, honnan tudod letölteni!
forcefield merev? a wave nem? mármint az csak egy helyen hajlik nem a ff meg végig kb. de wavet még nem probáltam, na meg van a holnapi életcél elbizonytalanodtam, sztem kb a végén az fog donteni melyik fér be a ruhám alá
Van valaki még rajtam kivul aki tutira letette a voksát a d wave mellett őt szerintem tutira érdekelné, ha nem gond megadom neki a mail cimet amit láttam itt
a kotta következő: a forcefield szerintem túl merev, nehezen követi a hát vonalát, de valszeg jól elnyeli az ütes energiáját...
a d.wave biztos védelmet nyújt (nekem is ez van mellény formájában), de csak egyszer használatos, mert az ütéselnyelő fémháló végleg deformálódik...
a Zandona cuccok jó ár/érték arányt képviselnek. euromotor forgalmazza...
Hi, én ezt nézegetem http://www.protektorok.hu/tesz.... Itt a forcefieldet dicsérik. szoval igen eddig is a forcefield és a d.wave kozott vaciláltam. Valahogy most is igy vagyok ezzel
kár, hogy nem olvastad a FastRide Magazinban a gerincvédő összehasonlítót ;(
megpróbálom felrakni a www.fastride.hu-ra a napokban, ha még érdekes...
na igen én 25-re gondoltam , de most látom hogy ennyiért új is van, viszont olcsóbban biztos nem adom oda mert ennyit megér nekem is
Szia! Nem rendeltem még meg természetesen. Egyenlőre érdeklődöm a külföldi eladónál a paypal fizetési lehetőségre, mert csak hitelkártyát jelez, amit annyira nem csípek. Elméletileg egy méhsejt szerű fémháló van benne, az védi a hátat.
Szia, a fehér jobban tetszik de a fekete jobban illik a cuccaimhoz:D szoval fekete. Akkor 25000ft a vége? de még nehogy megrendeld, előtte elmegyek valahova, valakihez megprobálni tuti jo legyen amugy neked ilyen van? elvileg ez olyan h a kemény héj alatt ütés elnyelő anyag van nem?
köszi
Mennyiért adnád?