2009 decemberében, Super Zone-ban vásárolt, (még garanciális) 52-es méretű, minden szempontból tökéletes állapotban lévő, kétrészes bőrruha eladó.
Kb 5-6 alkalommal használtam, mire beláttam, hogy kicsi. (182cm, 78kg)
Nincs benne 1000 km sem. Nem nyúlott, nem bogaras, nincs meggyűrődve... A koptató rajta sem volt. Mivel van Berik nyári aláöltözőm, még bele sem izzadtam.
Mindezek miatt az ár FIX 100.000 Ft!
Ha olcsóbban szeretnéd, kérlek ne keress! Köszönöm.
Megtekinteni, felpróbálni, átvenni egyeztetést követően Esztergomban, Komáromban, Budapesten lehet.
2009 decemberében, Super Zone-ban vásárolt, (még garanciális) 52-es méretű, minden szempontból tökéletes állapotban lévő, kétrészes bőrruha eladó.
Kb 5-6 alkalommal használtam, mire beláttam, hogy kicsi. (182cm, 78kg)
Nincs benne 1000 km sem. Nem nyúlott, nem bogaras, nincs meggyűrődve... A koptató rajta sem volt. Mivel van Berik nyári aláöltözőm, még bele sem izzadtam.
Mindezek miatt az ár FIX!
Ha olcsóbban szeretnéd, kérlek ne keress! Köszi
Megtekinteni, felpróbálni, átvenni egyeztetést követően Esztergomban, Komáromban, Budapesten lehet.
Új BF AKITO cordura és bőrkabátok, túranadrágok, csizmák, kesztyűk, esőruhák rendelhetők minden méretben.
Ugyan itt új RINO cross csizmák 25.990 ft-ért.
UFO páncél 14.990 ft.
Lazer sisakok.
M-Cax, Progrip cross szemüvegek.
Progrip és UFO cross ruházat!
Ugyan itt:
Kopóalkatrészek: láncszett, dugattyú, hajtókar, tömítés, teleszkóp és himbafelújító szett, kuplunglamella, karok, tükrök, gyertyák, fékbetétek és minden ami a motorozáshoz kell!
adjatok tanácsot egy vagy 2 részes bőrruhát vegyek?
és 100 ezer elég e?