egy kis segítség kellene vettem ma egy oneal element cross nadrágot de ha leülök vagy fel a motorra akkor lecsúszik a hátsómra de csak hátul úgy hogy kint van a "seggem" van erre valami megoldás? vagy szar a szabása? valakinek valami tapasztalat?
A krém dobozán csak a SIDI felirat van, egy szintelen krém jó víztaszítással. Én a Motorline- ban vettem 1000 ért. De szerintem a méhviaszos krém is jó hozzá
helo!
van valakinek elado hasznalt shoei, arai sisakja? esetleg hjc hq1 de normalis alapotban.. fekete, piros, szurke, feher kombinacio... hogy azert paszoljon a mocimhoz...
thx.. tudnál rola pontosabbat, milyen állagu (mert ha vmi sima krém, vagy méhviasz az van itthon) meg h mi a neve pontosan, jah és hol tudom beszerezni!
noh lenne nekem is kérdésem.. Sidi csimmát ápolt már valaki? Nedves szappanos ronggyal letakarítom, meg a sarkát elszedem, és azt is kinyalom, de utána mivel kenjem le? A használati utasítás, áthúzva ábrázolja a kencézést... valaki ötlet?
Sziasztok!
Van egy pár cuccom eladó:
Vadonatúj! Dunlop Qualifier gumi párban: DUNLOP
49999 FT
Dainese női bőrruha GYÖNYÖRŰ állapotban: DAINESE
49999 FT
Keress bátran és megegyezünk!
jah igy 2 részes... szerintem inkább járj nyitottszemmel... ahogy a jobbra indexelő balra kanyarodó trabant létezik ugy a 40% os áron blokkal igazolt méregdrága márkás használatlan ruha is! tapasztalat.... böngézd az aprót, ha nem akadsz rá januártol a boltok kisöprik a karácsony utáni maradékot. De azért a márkára törekedj...
hello
köszike srácok
főleg túra, és utca, pálya csak néha, 3 alkalom volt most is a nyáron, de állandóan mocival megyek mindenhova
viszont én autópályán kenem főleg Debrecen felé, nem a régi 4-esen
az is pálya?!
:))))
de a viccet félre téve, akkor 2 részes
Kérdés mihez kell.... kétrészes ruha előnye, hogy ha túrázol, vagy utcai motorozásra használod, egyszerü levenni állt a tetejét ha megállsz, vagy ha rohansz, farmer (térdproti) és borkabát komboba is nyomhatod (nem papucs rövidnaci börkabát). És az összecipzározásnak köszönhetően eséskor is tartania kell, persze nem annyira garantáltan mint az egyrészes....
egyrészes előnye, ha versenyzel, vagy pályázol, kurvára tart, prokót könyebb beletenni, eséskor maximális védelmet ad, iszony komfortos. Viszont ha túrázol, imával kezdj h ne jöjjön rád a barnázás, mert az kurva élet h szarni nem tudsz benne, csak ha alsógatyára levetkőzöl. Valamint igaz lehajtani le tudod ha sétálsz vagy megálsz túra közben, de az nem a legkedvezőbb a ruhának meg neked se h hátul figyeg a teteje... szoval közút kétrész pálya egyrész, hol használod többet. 100 kb elég lesz, de csúcsmodellre ne számits. Ennyiért egy és két részest is biztos találsz.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ez a One Rockstars sisak a jobb vagy egy Fox V3 Blitz?
Holnap mennék venni valamelyiket..
egy kis segítség kellene vettem ma egy oneal element cross nadrágot de ha leülök vagy fel a motorra akkor lecsúszik a hátsómra de csak hátul úgy hogy kint van a "seggem" van erre valami megoldás? vagy szar a szabása? valakinek valami tapasztalat?
Előre is köszi
Keresek jó állapotú bőrgatyót 54-es méretben, lehetőleg szürke-fekete színben, 10 000 Ft körül.
Köszi előre is!
van valakinek elado hasznalt shoei, arai sisakja? esetleg hjc hq1 de normalis alapotban.. fekete, piros, szurke, feher kombinacio... hogy azert paszoljon a mocimhoz...
thx
mikor vagy Pesten?
a méret pont jó lenne
180 és 80 kg vagyok
Bp.-en
hol ütközzünk?
tamas.czine@gmail.com
és hogy tudom megnézni?
megpróbálni?
Van egy pár cuccom eladó:
Vadonatúj! Dunlop Qualifier gumi párban:
DUNLOP
49999 FT
Dainese női bőrruha GYÖNYÖRŰ állapotban:
DAINESE
49999 FT
Keress bátran és megegyezünk!
köszike srácok
főleg túra, és utca, pálya csak néha, 3 alkalom volt most is a nyáron, de állandóan mocival megyek mindenhova
viszont én autópályán kenem főleg Debrecen felé, nem a régi 4-esen
az is pálya?!
:))))
de a viccet félre téve, akkor 2 részes
gondolom csak újat vegyek?!
egyrészes előnye, ha versenyzel, vagy pályázol, kurvára tart, prokót könyebb beletenni, eséskor maximális védelmet ad, iszony komfortos. Viszont ha túrázol, imával kezdj h ne jöjjön rád a barnázás, mert az kurva élet h szarni nem tudsz benne, csak ha alsógatyára levetkőzöl. Valamint igaz lehajtani le tudod ha sétálsz vagy megálsz túra közben, de az nem a legkedvezőbb a ruhának meg neked se h hátul figyeg a teteje... szoval közút kétrész pálya egyrész, hol használod többet. 100 kb elég lesz, de csúcsmodellre ne számits. Ennyiért egy és két részest is biztos találsz.
100 körül már kapni márkásat,sok akció van.