Csak a zajért lecserélni egy jó sisakot? Ha megnézed a sisakteszteket egy két nagyondrága és csendes sisakot leszámítva mind egy formán hangosak 100+ dB körüli zaj van bennük autópályatempónál, még a híresen halk schubertkben is megvan a 90 dB
Mivel már ketten is elvitték volna a ruhát csak a méret nem passzolt,leírom: A ruha 50-es méret, kb. 170-180 magas, 72-82 kg-os átlagos testalkatú pilótára jó.
nah kis pics a gervédőről, elég massziv ez! Szerintem nagyon jó vétel volt, és kifejezetten tetszik hogy a pánt levehető, nem is fogom visszarakni, nyáron egyet hordtam és ugy elnyomta a kulcscsontomat hogy faszom... szal zsir, már hordanám élesbe is nem csak a szobába!
1 Ft-os Vatera aukcióba tettem fel ezt a keveset használt, L-es méretű FURYGAN motoros bőrdzsekit! A dzseki vízálló, full protektoros és bélelt! Nagyon profi dzseki, 2 éve 114.900 Ft-ba került! Sajnos sürgősen kell a pénz, így Vatera aukcióra került szegény! Van még pár motoros apróságom szintén 1 Ft-os aukcióban! Kérlek nézz körül! A vaterán a bőrkabátot és az aukcióimat "LiGiBa" felhasználónév alatt találod meg!
Természetesen licitálás előtt is meg lehet nézni, felpróbálni (Budapest)! Elérhetőség az adatlapomon!
Hali! Eladnám a motoros cuccaimat, amik a következők: Alpinestars Vector 2 részes bőrruha 50-es méret, full protektoros szép állapotban, Alpinestars GP Pro kesztyű L-es fekete (1-szer felpróbáltam) tehát teljesen új, Sidi Vertigo csizma jó állapotban 42-es(a 41-es lábamnak pont jó és kényelmes). Árak: ruha 55, kesztyű 18, csizma 15. Képeket tudok küldeni ha kell. Érdeklődni a 06207779855-ön vagy igor79@freestart.hu-n. Budapest
Már ithon is van a stuff! :) Hát házhozhozva, egy nap alatt, kicsivel kevesebb lett mintha megveszed eredeti áron, és a hozzá kapott térd vagy könyökvédőt eladod szinte bolti áron! :)
ugytudom hogy az országba csak a superzone ál kapcsolatba a berik-kel
ha ott nemtudnak rendelni ojat ami neked kell akkor külföldröl lehetne
a bőrruhát nem elég ugy kiválasztani hogy berik-et veszek mer csak az a jó
van sok márka ami még a berik-nél is jobb
én is néztem berik-et de nem vettem mer nem volt az alakomhoz megfelelő ezért shift-et vettem és majdnem fele annyiba volt mind a berik
Sziasztok! Spidi penta kesztyűt keresek, lehetőleg a motorline-os árnál olcsóbban. Ha valaki tud esetleg írjon e-mailt a kuslics@freemail.hu -ra. Ha nem találnék akkor marad a motorline.:)
sziasztok!
volna egy olyan kérdésem superzone-on kivül hol tudnék berik ruhát venni mert sajna náluk nincs abba a szinbe amibe nekem kéne már .
aki esetleg tudna segiteni megköszönném.
Csak a zajért lecserélni egy jó sisakot? Ha megnézed a sisakteszteket egy két nagyondrága és csendes sisakot leszámítva mind egy formán hangosak 100+ dB körüli zaj van bennük autópályatempónál, még a híresen halk schubertkben is megvan a 90 dB
Természetesen licitálás előtt is meg lehet nézni, felpróbálni (Budapest)!
Persze hogy van, csak rendelni kell.
SP2 kesztyu fekete (nem fekete-feher) szinben L-es meretben van?
Udv.
TayRol
Már ithon is van a stuff! :) Hát házhozhozva, egy nap alatt, kicsivel kevesebb lett mintha megveszed eredeti áron, és a hozzá kapott térd vagy könyökvédőt eladod szinte bolti áron! :)
mennyiért van jóárasitva, ha nem titok?
Karasnánál elvileg egy ilyet vásárolva kapsz könyökvédőt mellé ingyen.
KÉK, PIROS, FEKETE SZÜRKE színben. M, L, XL méretben ár:21000Ft.
Valamint Alpinestars Sp-2 kesztyű
KÉK, PIROS, FEKETE színben. M,L,XL méretben. ár: 18500Ft
!Csak rendelésre! Fizetés utánvétellel.
Érdeklődni emailben. Köszönöm.
ha ott nemtudnak rendelni ojat ami neked kell akkor külföldröl lehetne
a bőrruhát nem elég ugy kiválasztani hogy berik-et veszek mer csak az a jó
van sok márka ami még a berik-nél is jobb
én is néztem berik-et de nem vettem mer nem volt az alakomhoz megfelelő ezért shift-et vettem és majdnem fele annyiba volt mind a berik
Egy link a kesztyűről.. http://www.motorline.hu/index....
Én a Quadkirályban voltam múltkor ott láttam Berik ruhákat, csak az a kérdés van e pont olyan ami neked kell.
De mért ragaszkodsz a berikhez?
Annyi hasonló márka van ugyanazon az áron rogyásig hogy nem győzöl választani.
volna egy olyan kérdésem superzone-on kivül hol tudnék berik ruhát venni mert sajna náluk nincs abba a szinbe amibe nekem kéne már .
aki esetleg tudna segiteni megköszönném.
másik levél : Mivel ez a kesztyű nem mai gyerek
nekem kb 12.000Ft-t ér.üdv
Miért ne ingyen? vagy akkor már ott a shox, ott 2011es csúcsmodell is van 12ezer forintért!