EU-n kívül olyan 50 usd érték amit már néznek szúrópróba szerűen, de van, hogy 80 usd-s árú is átjön vám nélkül. A 150.000-es sisak tuti fennakad, ha ilyen értékkel megjelölve jön. 25% áfa + 3-8% közötti vám + postai vámkezelési költség.......
Köszi az ajánlatot. Vácon nagyon jó ellátást kapott (a helyi nem volt megfelelő), meg vagyok elégedve vele. Ismerős volt a doki neve amit írtál. Kókáról hoztam a kutyát, és ő állította ki a könyvét valamint az első oltást tőle kapta Marcipán.
Szia!
Nem tudom ment-e az előző üzenet,sztem nem.
Ha kérhetnék tőled rendelést én is?
Akkor: Bering Columbia Cordura xl.-t feket-pirosat (kabát) szeretnék vásárólni.
Persze előtte az ára érdekelne?
Ha tudsz segíteni,megköszönöm!
Nem akarok beleszólni a dolgaidba, de ha szeretnéd, hogy a kutyád a legjobb orvosi ellátásban részesüljön, tudok ajánlani egy olyan dokit aki nem húz le és imába foglalják a jószágtulajdonosok a nevét. Ő Hatvanban lakik és Töltéssy Zsoltnak hívják. Privátban adok elérhetőséget ha gondolod.
Elnézést a zavarásért.
Lassan megkezdem a kiárusítást,minden cucc megúszta a perecet!
Most kaptam meg őket,amiket árverésre is kínálok.
Van egy:
Sidi Vertigo 46os csizma,egy szezont futott,nincs rajta kopás,jó állapotú,nincs lábszag....
Forma Arrow SX 39es,utascsizma,alig használt....
Van egy nagyonjó 3XL ICON kivehető béléses kabátom,jelenleg az árokban zöldült,de nem kopott. /ha lábra állunk kimosom/
Berik női XL bőrmotyó,nadrág új,a felső most nagyon enyhén horzsolódott egy két helyen...
Berik kesztyű,3XL méret,jó állapotú,tenyerén az idő alatt csak a festék kopott le,nem sérült...
Egyenlőre ennyi!
Ennek örülök. A kutya javulgat már téblábol, de nem az igazi. Múlt már el a kiütéseiből, de van helyette pár új. Minden reggel betadinos szappannal törölgetjük át, aztán szárazra, utána meg krémezzük a sebeket. Este ugyan ez. Ma voltam vele az állatorvosnál vácon el is szaladt az egész délután. Kapott szurikat, remélem jövő hétre még jobban lesz.
Ezzel én tisztában vagyok, reklamáltam is már emiatt a banknál, de szerintem ezzel iparági szinten ***sszák át a jónépet, pedig semmibe sem kerülne a vásárlásnál időpontjában aktuális árfolyamot alkalmazni, de ilyen kis trükökkel sokat keresnek a bankok. Mindenesetre arra jó, hogy kövesd, mi történik a folyószámláddal, sikeres volt-e a tranzakció vagy sem. Nekem már mentette ez meg 30ezer forintomat, de az szobafoglalásos félreértéses történet volt, nem netes webshopos rendelés.
helló!
köszönöm a segítőkészségeteket, de sajnos rá kellet jöjjek hogy az e-bay en csak a cég hírdeti magát a rendelésnél átugrik na saját honlapjára ami hong-kongi vagy kínai telephely....
vagy ha valakinek ez nem okoz gondot akkor szívesen venném segítségül....
Köszönettel:
Zozó
A nemrégen belinkelt Motorrad-tesztben ( http://www.motorradonline.de/de/bekleidung/helme/integralhelme-von-300-
bis-500-euro-im-motorrad-test/310130?ref_id=321784 ) szereplő Marushin 999 RS most 59900 helyett 49900 a Yamaha Worldben. Színek a honlap webshopjában. Vidékre is szállítunk, ekkora értéknél már imgyenesem. De Kecskemét szerintem nincs olyan messze a Soroksári úttól. Itt egy magyar teszt is : http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/zart-sisakteszt-60-
alatt-es-felett-1.resz.html
http://global.ebay.com/giacca_...