Huszonvalahány euró a posta, ha jók az emlékeim. Csak sacc árat írtam, lehet, hogy 145.... árfolyamfüggő. Ez is Berik LS2 vagy mi, de más a váll védő meg a szín, de szerintem szebb.
Mugen:
használt.(2szer) Új állapotban.
anyaga: vízálló textil.
kivehető bélés, kivehető váll, könyök és gerinc protektor. Karbőség és derékbőség állítható.
zárható szellőző nyílások a vállakon, a karokon és a háton.
kettő külső és egy belső zseb.
Méret: XXL, Karhossz: 62 cm, Vállszélesség: 55 cm, hossz (nyaktól az aljáig): 68 cm.
Boltiár: 19900 HUF
Ár: 16000 HUF
Tschul:
használt, újszerű állapotban. használati kopáson kívül nincs sérülése. Jobb oldali külső zseb zippzárjának huzókája leesett, de így is használható.
Perec nem volt benne.
anyaga: bőr.
kivehető bélés, kivehető váll, könyök és gerinc protektor. Derékbőség állítható.
Fényvisszaverő a háton és a mell részen.
kettő külső és egy belső zseb.
Méret: XL, Karhossz: 62 cm, Vállszélesség: 55 cm, hossz (nyaktól az aljáig): 66 cm.
Ár: 18000 HUF
érdeklődés: Küldj egy mailt az excatx@freemail.hu címre
Hááát?
A SHOEI-ből L-es kell.
KAWASAKI-ból M-es.
AGV-ből M-es.
Shark-ból L-es.
Szóvel,nem is tudom. A fej körméretem 57,5cm.
Ha ezt a méretet vennénk számításba,akkor mibe fájna nekem a sisak?
Köszi!
Nekem ugyanattól a márkától van egy zárt és egy Jet sisakom és meglepő módon,a Jet a csendesebb!
(Bár valószínűleg a felnyitható sisak alatt Te nem a Jet-et értetted,de talán ez az infó rávilágíthat arra,hogy nem minden esetben a zárt a csendesebb!)
Hali, egy gyors kérdés, és lehetőleg olyan írjon aki tényleg próbálta mind a 2-őt.bukósisakot szeretnék venni, és már 20 oldalt végignéztem, és mindenhol nagyon nyomják a felnyithatós bukókat. És ami igazán érdekel :130-km körül sokkal zajosabb e a felnyitható mint a zárt? Mert praktikusságból jobb a nyitott, biztonsági szempontból a zárt. Csak úgy gondolom hosszabb utakon a nyitott kicsit komfortosabb lehet.
egyben:30.000