Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trace TX1-es csizma ELADÓ! 42-es méret!
15.000Ft!
E-mail: llacus@totalcar.hu
MSN: l.lacus@hotmail.com
Sziasztok
Bukó 7500 ft.Plexi: NITRO(N500V-N600V-N700V)hez jó,4000ft.postázom ha kell valakinek.
Üdv mindenkinek.
Nincs valakinek eladó 36-os női bőr nadrágja?
Vagy esetleg egész ruhája.
HJC bukó eladó!
Shox-ban van...
Ha az Állatkertben lekaptál volna egy erszényest a két lábárol olcsóbb lett volna.
Viszont a Berik és az arlen nagy valószínűséggel egy gyárban készül úgyhogy max a design és picit a szabás térhet el de különben egykutya.
A berik a sportosabb az arlen kicist elegánsabb nem annyira rikító fazon.
Használat alatt keletkezett hibákkal, és sikerült elhagynom a plexi takaró műanyagát is. Ezt leszámítva tökéletes.
Jelige: biztos megegyezünk, mert itt csak a helyet foglalja
Jó az Arlen Ness! Én nemrégiben voltam a Superzone-ba Pesten! Próbáltam egy Arlen Ness-t is. Nem rosszak! Végül is én Berik-et vettem,mert majdnem biztos volt hogy egybe részest akarok és kengurut! Ezért vettem Berik-et! Most jó áron vannak a ruhák a Superzone-ban,szóval ha venni szeretnél,menny el szerintem,mert erre a paraméterre amit írtál,gyanús inkább az 54-es! Én a 90 kg-ra vettem az 56-ost! Mindenképp jobb ha próbál az ember..
Debrecenben nincsen!
Sziasztok!
lenne eladó stuff-knox kétrészes motoros bőrruha kifogástalan állapotban, 50-es nadrág, 52-es kabát: ár: 38.000ft
és egy IXS-355 tipusú, L/60 as méretű felnyitható túra-sport sisak, újszerű állapotban: áűr:28.000ft
a sisakot cserélném hasonló kategóriájúra, ami XS-es méretű.
Sziasztok!
Moto Gp felsők rendelhetőkM. L.XL méretben 15000Ft/db áron.Vannak kabátok is!
bali105@t-email.hu 06303210309
Ár 15000Ft.
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.Postát állom!
KUSHITANI SJL-4 motoros bőrdzseki ára: 70000Ft
Sziasztok!

KUSHITANI SJL-4 motoros bőrdzseki teljesen új, számlával, használva nem volt! Eredeti ára 140000Ft. 56-os, 175-185cm-ig ajánlott. Alábbi linken megtekinthető:
http://shox.hu/forgokepek/1130...
Tényleg van mindenféle. Nekem viszont fel kell próbálni mindenképpen a csizmát vétel elött, mert elég hülye a lábformám, úgyhogy ebből Pesti út lessz.
Köszömöm a tippet!
Vannak itt olcsóbbak drágábbak:

http://www.parilla.hu/index.ph...
Hmm.. megfontolom.
Köszönöm szépen a tanácsot!
Vegyél más típust. A stylmartin amúgy is egy kaki csizma.
Sziasztok.ezt a két ruhát nézegetem.ha valakinek van esetleg tapasztala.a 2 ruha 1 árkategóriában van.tehát arra lennék kíváncsi esetleg miben más a márkán kívül.előre is köszi.üdv
Kb 44,5-ös a lábam,de elég magas a lábfejem. A Stylmartin 45-ös. hosszra okés de mint írtam a lábfejemnél picit szorít. Nem olyan vészes de nemtudom nyúlik-e valamit? Ha 46-os csizmát néztem, az nem szorít ugyan,de kajak hosszú.
48-as Spool kék bőrruhámat eladnám, vagy túrafelszerelésre cserélném (nem ruhára).
Azt elfelejtettem írni, hogy csak ez az egy van belőle. Nincs nagyobb. De egy csomót felpróbáltam,többfélét is és ez az ami majdnem ok-s
Inkább vegyél fél számmal nagyobbat.
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy felpróbáltam egy új Stylmartin túracsizmát,de a lábfejemnél egy picit szorít. Úgy érzem ha egy picit nyúlna, teljesen ok-s lenne. A kérdés: mennyit nyúlik egy ilyen csizma? Légyszi akinek van tapasztalata a témában segítsen.
Hálás köszönet