.Volt Grexem is ég és föld a kettő sityak,tetejébe a Pro-Vent kompozit nem sima termoplasztik,ígyhát jóval tarósabb nem kell cserélgetned.
Shox, igaz nem egy világmárka, de bőr és protektoros is, és olcsó... valamint sokan használják, és sokakat azért már megvédett, látam már pár gatyára kopottat, de a gazdáját megvédte!
Mit tudtok ajánlani előre is köszi.
Van egy eladó verseny kategóriás, 1 évig használt sisakom.
A neve Suomy Spec 1-R / Steve Martin replika. Könnyű (1250gramm), karbonhéjas, dupla D-gyűrűs zárral. A suomy.com-on van róla bővebb info is, ha vkit érdekel. Szépséghibája egy van sajnos: elől egy kis helyen lehorzsolódott, de egyébként hibátlan és az sem feltűnő
IrányÁr: 45.000.-
(+van hozzá egy hasznbált átlátszó, és egy szintén használt irridium ezüst plexim. az utóbbit vmiért kikezdte kicsit valószínűleg egy savas eső. de így is elég ütősen néz ki vele)
körülbelül 2 hónap múlva pedig 6500 forintos felárral (üzletben 16000 ha jól emlészem, de hívjátok fel az importőrt) tudok hozzá adni sötétített plexit.. vagy akár aranyszínűt vagy szintén ezüstöt (rendeltem magamnak mindjármat és az egyiktől esetleg megválok)
Itt hívjatok ha vkit érdekel: 70/ 544-8635 (ezen is nagy részt elérhető vagyok, de ez céges: 20/399-8694)
Széles Utat!