Sziasztok !
Megint gyarapitani szeretném motoros felszerelésemet :)
Ezuttal 1 Spool SP-23-as kesztyűt néztem ki magamnak a neten . Sajna még felprobálni nem tudtam , de ha valakinek van tapasztalata róla örömmel veném ha megosztaná velem .
Avagy most lattam az új 2007-es kesztyűket a TIFON ahogy nézem az SP-23-as utodja ! Felmerül a kérdés Régi tipus vagy új tipus inkább ??
Üdv Tomo
Csákó!
A kelomotoros srácot ajánlanám, nála vettem tavaly a HQ-1-es sityakot (2db) 93 helyett 79900-ért, (meg még egy csomó mindent) de minden HJC, és Spool sokkal olcsóbb nála, csak beszéld le vele előre telefonon .
SZerintem nézd meg a Kelomotor honlapját is, aztán dobj egy e-mailt a kiválasztott 1-2-3 üzlet(ek)nek milyen árajánlatot adnak a kíválasztott sisakra. Tavasszal nekem is sisak vásárlás lesz.
Én pont tegnap vettem egy vettem AC-11-et
(Ebben is S-es kellett ... )
Szerintem az ár/érték aránya elég jónak mondható + nekem pont ezek a színezések tetszettek.
Pluszban rendeltem még hozzá sötétített plexit ... baromi dög lesz
Persze ezek sem elhanyogalható tényezők:
Bélés: Dupont Coolmax rendszer, kivehető, mosható
Plexi: típus HJ-07, alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: dupla D-gyűrű
- kevlár/spectra/üvegszál ultrakönnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- A.C.S. ventilláció
- professzionális 7 pontos szellőzőrendszer
- zajmentes kialakítás
- különleges szabadalmaztatott plexi záró-mechanika
Sziasztok!
Most szántam rá magam egy új sisak vásárlására, a következő három sisak közzül nem tudok dönteni.
Kinézetre az FG-14 jön be legjobban, paramétereiben is jó.Kérlek benneteket segítsetek kiválasztani a legjobbat.Várom a tapasztalatokat, és az ötleteket.
Köszi előre is!!!!
Hali.
nemrégiben vettem én is a feleségemnek egy W2-es csizmát és a minősége nem rosszabb mint az OXSTAR csizmáké, nekem évek óta ilyen van és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Szerintem a W2-es típusai is nagyon jó minőségüek nem csalódnál benne, és ha netán azt választod csak jótanács a lábméretednél mindíg egy számmal nagyob méretet kérj! A PARILLA-nal minden tipusból van 39-46-ig és ha mégis melléfognál szó nélkül kicserélik, vagy levásárolhatod.
Én a karácsonyra vett női bőrdzsekit a mult héten cseréltettem ki és szó nélkül megtették ami nagyon fontos!
na hello bocs hogy nem hivtalak csak most tiztásztam le hogy jöhet e a csizma!? de a lényeg hogy jöhet csak miképpen?vagyis mijen modon utánvétellel esetleg vagy hogy szeretnéd egyébként klafa pont megy az ruhámhoz:)mennyi az ára?
nekem nzi van. egy barátomnak AGV.Arra szokott panaszkodni,hogy párásodik,enzibe meg gyárilag benn van az orrnyeregnél a páragátló izé és az nem.
Biztos van nála jobb sisak,de nekem bőven jó,csendes,kényelmes,nem párás.Meg már teszteltem az elődjét és jól vizsgázott.
Megint gyarapitani szeretném motoros felszerelésemet :)
Ezuttal 1 Spool SP-23-as kesztyűt néztem ki magamnak a neten . Sajna még felprobálni nem tudtam , de ha valakinek van tapasztalata róla örömmel veném ha megosztaná velem .
Avagy most lattam az új 2007-es kesztyűket a TIFON ahogy nézem az SP-23-as utodja ! Felmerül a kérdés Régi tipus vagy új tipus inkább ??
Üdv Tomo