Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még megvan. Í.árba 40, de ebből lehet alkudni!
Hát nézd, van az a pénz, amiért ilyet is tudok szerezni...
Csak valahogy úgy vettem ki, hogy ez a dolgok nehezebbik része!
Ha, az ajánlatom, még is érdekel, szólj!

Üdv Kill.

u.i.: Shoei-n kívül van UVEX, NOLAN, HJC, és NEXO bukó sisakom/sisakjaim...
Kösz, hogy kisegítettél Csutka úr!
...nem büntibe, színházba vótam!
Sorry, most értem gép elé...
Télleg M-es, 58 centis fejkerületre tuti!
Szia!

Köszi az ajánlatot, jó vételnek tűnik, de még így is sok egy picit. Ráadásul, ha már Shoei, ez tetszene neki. 135 ezer...
Meg a mérete is S-es.
Vanucci kabát L-es és Streetfighter nadrág ...lajosban vásárolt ...eladó ...protektorosak... 15 és 10 pééz...
Húúú...
Van eladó Vadi ÚJ!
Shoei Raid II. XS-es méret ezüst szín 86 ezer forint helyett 50 ezerért!

RAID II, a mindentudó túrasisak

- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt

- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb

- Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható

- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot.

Az álltalam eladó sisak, világosabb ezüst szürke... egyszínű!
Sziasztok!

Használ vki utcán tear off fóliát zárt sisakon, utcai motorozáshoz?
Mennyire zavar a kilátásban?

Köszi,
Szil
Pont az kell? Ilyen nem jó?
link
drága tesvérem köszi , akkó nagy
Aki keres, talál! Az eladó holmijai között ott van, hogy M-es...
Nemírod, akkó húsz 886 47 99 18-é, büntibe vagy
Eladó egy motoros, protektoros bőrdzseki!
link
ide írjada méretet most...
Meg van még a bőrruhád?
Mennyiért adnád?
BBUSA!Így igaz,mert én is XXL-s kesztyűt használok,és a mérettáblázat alapján 12-nek felel meg.
írtam utána, hogy 11-es, XL
Beardr,

köszi
akkor lehet az kicsi..
ZoleeHRC

a berik kesztyűm xxl-es, tehát 12-s kell nekem
köszi
Hali srácok!
Fekete Alpinestars GP-Pro kesztű érdekelne használt vagy új, jó áron. A kezem mérete: tenyér átmérő 22 cm. középső ujjam 9 cm. hosszú. Valamelyik márkában az M- es másikban az L-es a jó, ezért irtam méreteket.
Köszi a segítséget. Amúgy azt feltüntetik valahol a SHARP teszten, hogy milyen igénybevételnek tették ki a sisakot? Vagy, hogy milyen kategóriában indult?
Whiskyman!A SHARP teszt ne tévesszen meg,mert a 4*-t a robogó
kategóriára kapta!
Tehát nem egy nagy durranás mivel sokkal kisebb terhelésnek,tesztnek vetik alá,mint a "menő"sisakokat!
Én MDS üvegszálas bukót javasolnék!(Shox)Üdv
Atyaég, miből van ez?
Ez pl. olcsóbb, bár ennyire nem pöpec.

link