Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válasz ment neked is
Válasz ment.
Helló pohi ment mail
Akkor az egyik nekem jöhetne.
Írok emilt.
XL-es és kettő van belőle, magamnak meg kollégámnak rendeltem az idei szezonra rendőr motorozni, hogy ne rohadjon le a kezünk, a tavalyit kissé megszaggatta a tépőzár, azt nem szereti.

Az én kezem "L"-es kb. a tenyér körbe olyan 22 cm környéke a hüvelyk ujj felett mérve az középső ujjhossz kb.20 cm, erre a kézre lazán feljön, gyorsan fel lehet kapni rá és így kényelmes is.

Ha ez jó akkor el tudom küldeni 7000+900 a posta, ha nagyobb kell akkor rendelek jövő héten és 2 héten belül megjön. Van belőle fekete is. Itthon olyan 13.000 körül láttam az árát.
A fehér kesztyű engem is érdekelne, ha XL-XXL-es
Háj!
Kesztyű hányas? 23-mas kézfej átmérőre jó?
Természetesen újak. A kesztyű nyári motorozáshoz jó, én erre használom, jól szellőzik....
Gerinc protektor vagy fox kesztyű esetleg érdekel valakit? Ha igen e-mail-ban elérhető vagyok.
PIROS-FEHÉR Alpinestars Gp Plus 2008 és 2010 "XL", illetve 2db Gp Pro FEKETE-FEHÉR "XL", de inkább "L" méretűekre. 21000Ft/db postával.

frezer1979@gmail.com.
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Ammi?
találtam egy s800-at jóárasítva, szombaton megyek érte
Hentikém nem tod mi a divat.Tavalyi év slágere a zebreás minta volt.
Amúgy komolyan.
nagyra értékelem a fáradozásodat , de ezt meghagyom a Gáspár Győzőnek robogózni
OK Köszi!
Sikerült a hétvégén venni egy N1730-at, amin van rögzítő a plexin. A Powerbike-nál találtam rá valót de sokallom a 3db-ot 2000 ért. Pardi nál erre a sisakra nincs. Keresem tovább...
Ez nem ilyen egyszerű. Tépőfólia csak bizonyos márkák bizonyos sisakplexijeire tehető fel. Ehhez ugyanis kell lennie a plexin 2 oldalt 1-1 pöcöknek, amire rögzíteni tudod (hasonló a belülre tehető Pinlock-hoz).
Szóval olyan, hogy fólia Nitro-hoz nem létezik, esetleg vmelyik topkategóriás sisakjukhoz, ha egyáltalán van nekik.
Egyébként a Nitro-t régebben a Pardi árult, őket keresd ezügyben.
Kösz a választ!

Nem tudod véletlenül Nitro sisakra hol tudnék venni?
Oké, rendben!
rendben ha majd lesz akkor rádírok.
Szoktam használni, egyáltalán nem zavaró, ha tiszta, száraz plexire teszed fel. Ha picit nedves még, akkor előfordulhat, hogy néhol szivárványos lesz, de az sem zavaró nagyon.
Eladó:
ÚJ!

DB LÁBBELIK Méret Elad ár
1 Dytona NonStop GTX Fekete 41-es 36 000
Sziasztok!

Eladó:

2 Raptor Cross csizma, KÉK 40 29 000
1 Raptor Cross csizma, KÉK 42 29 000
1 Raptor Cross csizma, PIROS 42 29 000
1 Raptor Cross csizma KÉK 41 29 000
1 Forma Rapter PIROS 39 29000

50 ezer forint helyett! Nem rossz...