Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem alpin bionic vestem van és szívesen olvasnék egy összehasonlító tesztet a dainese hasonlójával....Maci kolléga árult itt pár hete egy nagyobb méretet, én rácsapnék....
Eladó SIDI vertigo motoros csizma, 39-es méret, 2x hordott, új állapot. 40.000Ft
ICON Legion üvegszálas sisak, "S" méret, 2x hordott, új állapot. 28.000Ft
Helló!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ha jó a méret ,árban megegyezünk.
Eladó egy használt SUOMY SPEC-1R versenybukósisak XS-es méretben, de 55 cm-es fejre is jó. Két apró horzsolás van.
A sisak karbon-kevlár külső héjszerkezetű, ezért csak 1300 gramm tömegű. Gyorskioldó dupla D-gyűrűs sisakzár, biztonsági plexizár található rajta. Ergonómikus kiképzéssel és szabályozható szellőzővel rendelkezik. A plexije páramentes. Továbbá kivehető, mosható, légáteresztő és antiallergén belső bélése van.
Eredeti dobozában, sisakzsákkal, orrvédővel jó állapotban eladó.
Tudtok ajánlani valami olcsó de csendes sisakot?
Nem konkrétan motoros. Munkavédelmi cucc eső ellen. Klasszisokkal olcsóbb, mint a motoros esőruha.
Ez komoly?
Ott is van ilyen?
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Mazsolmaany
Nem, nem volt. Autóbaleset volt.
Erről a sisakról mi a véleményetek?
http://www.hjc.hu/product_info...
Azért úgy meg ne vegyél bármit anélkül,hogy felpróbálod.
Én voltam a Shoxban,akartam venni kétrészes bőrruhát,170 centi vagyok,de az xs-es ruha is marha nagy volt rám,kb 100kg-os emberre való volt,azt mondták kisebb méret nincs.
De lehet,hogy másik fajta ruhánál meg jó a méretezés.
Baumaxx, vagy munkaruházati bolt
Ennyiért, vagy olcsóbban, újszerű márkásat is kapnál (Berik, Arlen Ness, stb), csak keresgélni kell. 60e-ért már lehet találni olyat, ami tényleg új állapotban van (persze eltarthat egy ideig, amíg találsz egy megfelelőt a méretedben, de érdemes).
Hali mindenkinek.
Nincs valakinek egyrészes esőruhája S-M-es méretben?
Üdv!Olcsóbb?!10e-ért vettem egy bőrnadrágot(nem rocker),szintén 10e-ért egy protektoros bőrdzsekit,4-5e-ért csizmát,mi baj lehet?!Böngészni kell a vaterát,pedig extrém méret vagyok!Gondoltam még egy gerincvédő,és passz.
- olcsóbb
Ennél nincs igen olcsóbb.Talán a rush M.
Esetleg shox használtan.Ennél olcsóbb nem nagyon van olcsóbb
ennyi
veszel egy használtat és kisikálod...
Szia!

Nálunk Zalaegerszegen van probiker új ruha szürke-fekete-fehér színben és van benne protektor is nem csak zseb neki!
Ára 59,900Ft.
Sziasztok!
Újra nagy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Néztem magamnak egy motoros ruhát.(Az én pénztárcámnak nem a legjobb.De úgy gondolom hogy eléggé biztonságos.)
A pontos neve:- Six gear start bőrruha
A SHOX 2011-es katalógusában néztem. (Akinek megvan vagy meg tudná nézni a 16. oldalon van.)
Pontos ára 76.900Ft.
Leírnám ha nem baj hogy miket tud.
Kényelemért:
-kétrészes sport bőrruha marhabőrből, sztreccs betétekkel
-hálós béléssel
-cipzáras külső zsebek a dzsekin
Biztonságért:
-CE váll- és könyökprotektor
-térdnél kiegészítő külső protektorzseb "hard shell" protektorok részére
-ütéstompító cellák a kulcscsontnál
-gerincvédő púp a hátrészen
-térdkoptatóval
Ez a pontos leírása.
Nagyon szépen kérnék mindenkit hogy aki tudna nekem segíteni az írjon.
Kérésem az volna hogy milyen hasonló minőségű vagy legalább is hasonló tudású 2 részes bőrruhát tudnátok ajánlani olcsóbb áron?
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönök mindent!
Remélem kapok választ a kérdésemre/kérésemre.
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd "Egy ifjú motoros"
Üdv!Ennél a balesetnél volt gerincvédő rajtad?
Nekem két éve szilánkosra tört a 12 csigolyám, 7 mm el szükitette a gerinccsatornát azon a helyen, és mütét után 1 héttel lábra állítottak, a mai napig tudok járni. ugyhogy a gerincedet is összefoltozzák, ha nagyon akarják.
mondjuk az más kérdés, hogy ha a helyszinen megprobálok felülni, akkor most nem kéne motoroznom :S
vigáyzzatok magatokra
Csak azért van, akinek a teljes felszerelésére jut annyi, amennyibe egy ilyen kerül. (bár nyilván használtan is érdemes nézegetni!)
Én mondjuk egy gerincvédőn nem spórolnék....
Se sisakon.Ha kezed-lábad eltörik azt összerakják-de a gerinceddel és a fejeddel nem sok mindent tudnak csinálni!
Én szintén Forcefield-et használok és akcióban 25-ért meg lehet kapni,sőt vki hirdetett itt 20-ért is újakat ha jól tévedek.