Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

link ezt sehol nem fogják meg
szóval hidd el nekem hogy 7000ft-ba itt nálam háznál a kamu cucc
30$ felett kell csak áfára számolnom és eddig több száz terméket rendeltem ebayről és még egyetlen 1el sem baszakodtak a vámosok
Postával együtt, esetleges vámmal ha megfogják és áfával, na meg postai ügyintézői díjjal együtt kötve hiszem.
Csak hiszed. Németországban 136 euróért vásároltban is "made is China" szerepel.
a Dainese cuccról beszélek!Csak azt nem értem meg hogy a motoros fórumtársakat miért kell lehúzni
ebayről bármikor berendelem a kínai koppincs szart 7000-be
udv!

Turaendurora, foleg hosszabb aszfaltos turakra ki milyen cordura ruhat ajanlana? Kinek mi valt be, mi a tuti? Termeszetesen vizallot, de szellozot szeretnek, sok zsebbel.Nadraggal egyutt olyan 120-150ezret szannek ra.
Sziasztok!

Eladó cuccaim:

1. Nolan X-lite X701 versenybukó párszor használt új állapotú (valóban hibátlan) XL-es eladó vagy L-esre csere csak 45.000 ft FIX
2. Hein Gericke 2 részes újszerű bőrruha 1 szezont használt 54es kb 185 cm 80 kg-ra 40.000ft FIX.

Méretekért és képekért kérlek írj.

Edem
Vagy pakisztánban
Sziasztok!
Keresnék 2részes bőrruhát..58 esetleg 60-as méretben...
OLCSÓN....( piros -fehér, piros -fekete előnyben )
xxsanyi@citromail.hu
Halihó
Eladó 20.000.-
0630 2215963
Ne hagyd elöl a bontott tejet...
Sziasztok!

Eladnám 2 részes Spidi bőrruhámat 54-es méretben,sérülésmentes ,hibátlan állapotban. Nemrég vettem használtan,de sajnos méretprobléma miatt elkell adnom.Gyakorlatilag alig volt használva.Full protektoros+térdvédő+púp.Eddigi legjobb minőségü ruhám,de aki ismeri annak nem kell bemutatniMost csak ilyen fotót tudok feltenni,de holnap már lesznek rendes képek.Ár:85000-Ft. Akit érdekel a 06209154764 telefonszámon tud elérni.
http://www.sharptune.com.au/in...
Szép estét mindenkinek.

Lenne egy römer tribal bukósisakom illetve egy shox bőrkabátom eladó vagy cserélhető.
Bárkinek bármilyen jellegű kérdése az a valentin@totalcar.hu email címen vagy 06-30-258-6920 telefonszámon elér.
Eladó 2 részes BŐR !

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
erre nem vennék mérget
az eredeti olasz országban készül.
Sziasztok.

Kétszer használtam teljesen karcmentes gyári állapotú, a motoromat már eladtam és ezért eladó, vagy esetleg nagyméretű hátsó dobozra cserélhető. Színe: Fehér
pedig keresgéltem a témáról, meg is lepődtem hogy nem találtam semmit. Na de a lényeg, hogy akkor örülök neki
Lerágott csont, párszor kiveséztük már itt a topikban! :) Ha nem vetted észre a különbségeket, vagy vak vagy, vagy a jobbik "hamisítványt" vetted, annak meg örülj! :)

Most néztem ezt a "hirdetést" http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Én is vettem itt relatíve olcsón egy GP Pro kesztyűt, ebből következtetek rá, hogy valszeg ez is kínai (bár gyanítom az eredeti is ott készül). Tudja esetleg valaki, hogy van-e jelentős minőségbeli különbség? Én nézegettem, illetve összehasonlítottam egy boltban kiállított darabbal, de nem sikerült semmi különbséget találnom. Esetleg annyi negatívumot vettem észre, hogy ha beleizzad a kezem (nyáron volt rá példa) akkor a fekete festék befogta a kézfejem.
Knox Biomech Kezes szezon végi uccsó darabos ár!

Knox Biomech Vatera link