Üdv Mindenkinek!
Tippeket szeretnék kérni sport-túra csizma vásárláshoz!
42-43-as lábam van, a vádlim viszont 45 cm átmérőjű (bőrnadrágban kb plusz 1 cm) így egyik csizma sem érte még be amiket felpróbáltam. Szeretnék segítséget kérni, ajánljatok nekem valamit :/
Hali. Eladó egy SHOEI RAID II OBELISK M-es bukósisak ajándék áron. 23e ft. 3-4 apró leverődés, egyébként rendben van. Csak a zajcsökkentő nyakörv+bogárháló volt 10e ft. Link: http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Hali!
Eladó 50-es méretű Berik bőrkabátom. Nincs szakadás rajta, kisebb csúszás nyom van a bal könyök részen, ami nem észrevehető.
Kinőttem sajna azért válok meg tőle, pedig szívesen hordanám még, mert semmi baja és kényelmes, jó választás volt
Ára: 30 ezer ft. Újonnan 65 volt. Nem alkuképes, gyere el és próbáld fel. Én 185 cm és 75-80 kiló.
Köszi kaxer! De már megváltozott a helyzet. Nem veszek textil dzsekit.
Kaptam egy Lucky Strike bőrkabátot. De abba viszont protektorok kellenének, ugyanis az hiányzik belőle. Váll, könyök, gerinc.
Nincs valakinek jó áron eladó véletlenül? A kabát 3XL-es, bár nem tudom, hogy a protektorok mérete változik-e.
cserélném vadiúj protektoros kabátomat egy vagy kétrészes börruhára
olyan 183 cm magas és 78-80 kg-os vok
a kabát egy x-element level 3-as kabát L-es méretű csak felpróbálva volt 1x
kivehető termo béléssel és kivehető eső béléssel +könyök váll és hát protektorral
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
175cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:20000Ft
06303210309
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 14000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső AKCIÓ! 12000Ft!
Axo térd és könyökvédő szett 12500Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu
Eladó a képen látható Kawa zöld / fekete / fehér színösszeállítású , bőr, full protektoros motoros kabát!
Mérete L-es
Márkája Texland, szellőző rendszerrel. (több helyen perforált (lyukacsos) a bőr: karok, derék, illetve a hát derék részén van cipzárral nyitható kb 10 cm-es szellőző nyílás 2 db)
Mérete 40-es (L-es)
Eredeti ára: 189 € ~ 52 000,- Ft
ÚJ! 48-as méretű egy részes bőr kombi Hein Gericke
ehát a bőr ruha a Hein Gericke HGR a sorozatból (Hein Gericke Racing).
Ez a kombináció egy darabból áll, tehát egy részes, nagy kényelmi és biztonsági funkciókkal rendelkezik:
- Színe: fekete, fehér és kék
- Mérete 48-as
- A vékony magas embere jó körülbelül 180 cm magassággal...
- használatlan ÚJ!
- Eredeti ára: 799, - € ~ 216 000,- Ft
- Pályázásra és utcai motorozásra egyaránt alkalmas
funkciók:
- Aerodinamikai púppal rendelkezik (kis púp, nem olyan hatalmas...)
- Stretch panelek a mozgás zónákban
- Dupla bőr a váll, könyök, fenék, csípő és térd részeken
- Extra padding a vállaknál és a karoknál
- Cipzár, gumi markolattal
- Tépő záras felület a térd környékén a koptatóknál (a koptatók is az aukció része)
- Kivehető és mosható bélés
- A szellőzés biztosítása érdekében a légbeömlők (szellőzők) a vállaknál és a combokon
- Perforált bőr a mellkason
anyaga:
- 1,2 mm vastag, marhabőr
Védőfelszerelés:
- CE-védelem
- Könnyű hát protektor
- Hiprotec CE Rotektoren a váll, könyök és térd részeken
- Protektorenhüfttaschen a Hein Gericke hip védők
- Biztonságos-biztonsági varratok (dupla varrásos)
(Full protektoros)
Érden vagyok honos, XXL-es, ami 56-58-as méretnek felel meg. Egy bő szezont használtam, aztán "buktamentesen" raktam le, jött a komojabb ruha. Én 186 vagyok, 98 kiló, rám pont jó. Ha kell a nadrág is meg van úgy 32-é viheted
Bár nekem nem ruhám, "csak" egy gerincprotektorom van tőlük,de az teljesen megérte az árát,kényelmes,a gumik erősek,nem engedtek még el,a tépőzárak is fognak rendesen, ár-érték arányban szerintem nagyon jó cuccokat gyártanak! Amikor vettem a protektort láttam a kabátokat is,és egyáltalán nem néztek ki bóvlinak! (persze az alsó árkategóriához kell mérni mindent) Szerintem ha teheted és pesti vagy,mindenképp hívd fel őket,nézd meg,próbáld fel!
Hello!
Most szeretnék ruhát vásárolni. Ez lesz az első ruhám. Nézegettem a netet és rátaláltam a "Míves motor"-ra. http://www.sportmotor.hu/tagok... Van valakinek tapasztalata az általuk készített ruhákkal kapcsolatban? Árban nagyon jók. De az még nem minden. Előre is köszönöm a válaszokat.
sziasztok
a sisakomat szeretném elcserélni egy CROSS sisakra vagy készpénzé tenni
a sisak egy OSBE RUFUS M-es méretű alig használt nagyon jó állapoban lévő sisak max 10x használt az állrész lecsatolható a sisakról
gyári doboza megvan valamint sisakzsák
Eladóvá vált komplett krossz felszerelésem:D Airoh Dome bukó(piros-fehér,DD csatt, kivehető, mosható, antiallergén bélés) dobozával, bukózsákjával és szemüveggel-25.000Ft, USA cross mezem és gatyám-15.000Ft, Protektoringem(mell,gerinc,vese,váll,könyök,alkar,felkarvédős)-12.
000Ft. Jó állapotban vannak, nincsenek ragasztva-varrva. A protektoring hátulján van 1 kis hajszálrepedés, de azon kívül semmi baja. Képeket e-mailben küldök.
Tippeket szeretnék kérni sport-túra csizma vásárláshoz!
42-43-as lábam van, a vádlim viszont 45 cm átmérőjű (bőrnadrágban kb plusz 1 cm) így egyik csizma sem érte még be amiket felpróbáltam.