Hasitasi, nem kér kódot, sima övtáskát használok, tökéletes. Eastpak, vagy mi a tök, nem motoros, de minden elfér benne, és 5 pénz...
Bogarak: Az előző gúnyámon ott virítanak a régi bogarak, tél előtt volt mindig nagypucc, de ez így nem f@sza. Mióta meg van az új, 40 ezer fokban sem restellem magamon hagyni érkezés után, és sima vízzel lemosom, szivaccsal. Nem új már a ruha, de bogár ohne, nekem bevált a módszer. Csak mondom, 40 milliárd fokban a lakásban nem vicces az a 2-3 perc!
Én elvagyok a spyke-val.................assetom hol gyártják.Jóis,szépsis..........kicseszett sukár vagyok benne és még kényelmes is.
Juteszembe lekéne a sok bogatat már imátkozni róla.
Deútálom csuszatolni.
Az én nem igazán olcsó BErik kabátomban ott virít hogy designed in italy, made in china... Mondjuk ettől függetlenül jó. A csizmáról már nem ilyen jó a véleményem..
Én givi combtáskát haszálok.
Pont jó.Komplett pénz,útlevél jogsi kombó egy fényképezőgéppel belefér 180-ig letesztelve nem esik le.Nem nyom nem kényelmetlen blabla szal jó.
valakinek nem kallódik egy téli gatyája?
190 magas és 130as derékbőséghez kellene
ha ilyen síoverál féle cucc azt sem bánom, csak ilyen medveméret legyen
A menőmanó givi combtasim volt 5 pénz accijóban.
Bőrt 3-4x pucoválok egy évben..........most esedékes................megkínálom fasza bőrápolóval és bevágom a szekrénybe.
Érdekel valakit egy 60-as méretű Berik kengurubőr, egyrészes, púpos ruha?
Bogarak: Az előző gúnyámon ott virítanak a régi bogarak, tél előtt volt mindig nagypucc, de ez így nem f@sza.
Szerintem tutter van hasitasija.
Kellemesen márkás és minőségi.
Juteszembe lekéne a sok bogatat már imátkozni róla.
Deútálom csuszatolni.
A hódból?
Én givi combtáskát haszálok.
Pont jó.Komplett pénz,útlevél jogsi kombó egy fényképezőgéppel belefér 180-ig letesztelve nem esik le.Nem nyom nem kényelmetlen blabla szal jó.
190 magas és 130as derékbőséghez kellene
ha ilyen síoverál féle cucc azt sem bánom, csak ilyen medveméret legyen