Eladó a képen látható Caberg V2 Hellracer II sisak L-es méretben, beépített UV szűrős napszemüveggel. Egyszer nem használtam, ajándékba kaptam, de sajnos nem volt jó a méret, visszacserélni nem tudták. Természetesen karc, ütődés, és mindentől mentes. Megvan a doboza és papírjai is.
Rövid specifikáció:
Dupla, karc- és páramentes plexi (beépített sötét plexi)
Termoplasztikus héj
Turbulencia védelem a nyakszírtnél
Coolmax kivehető bélés
UV-védelem
Gyors plexicsere
Belső levegőkeringés
Sziasztok!
SÜRGŐSEN ELADÓ: ( másik bőrruha vásárlása miatt)
Shox bőrkabát kék -fehér-fekete puha protektorokkal könyök , váll, hát.....xxl-es méret. Szép állapot......16 000Ft Nem csúszott, nem estem benne
Akitó bőrnadrág kissé kopott a használattól 56-os méret , puha csípő és térdprotektorok , Nem csúszott, nem estem benne..........10 000Ft
Külön-külön is eladó
Tel : 06 70 9409 606
email: xxsanyi@citromail.hu
Ezért mondom a füldugót.Bár én süketölők és akkor már nem kell.
Max hosszú autópályán jövőre kipróbálom mert igazából nem fizikailag fáradok el hanem a monoton sivítástól agyilag.
Nem olcsó baszki, ráadásul most újítottam fel egy 50 köbcentis Dolmar 115i-t, abban dugattyút cseréltem, meg van egy Husqvarna 40, abban is dugattyú csere lesz, meg mellé még csapágyak, szimmeringek :D
Ahhoz sima fülest használok, meg persze archálót. Lassan bejáratom a láncfűrészemet, lehet emelni a fordulatszámot, csak épp el fog fogyni a fa. Bár a kurvannyát, tegnap elkaptam némi fába nőtt drótot vele, oda is tett a fogaknak rendesen...
Sima szivacs füldugó, tompítja a zajokat, főleg a szélzúgást. A többi közlekedőt hallod, csak épp nem fájdul meg a fejed, nem csilingel a füled. Zenével már nem fogod jól hallani a környezetet és a motor rendellenes hangját sem. Vagy ha igen, akkor para van :D
Amúgy azt fontos tudni, hogy ha romlik a füled, az már soha nem lesz jobb.
100 forint? Én vettem egy komplett dobozzal.. nem tudom hány száz darab. Néha belemarkolok, egyet-egyet teszek a fülembe, maradékot meg a kabátzsebbe. Egy darabig elég, és mindig van nálam. Ahogy nézem, évekig kitart majd ez a doboznyi
Drága sisakba is elkél a füldugó.. Vagy fülbecuppanós fejhallgatóval hallgass zenét, az elnyomja a zajokat.. ellenben ugyan úgy süketülsz, mint nélküle
Sziasztok!
Mondjatok valami jó bukósisakot, ami nem 50000Ft és mégis halk.
Most Marushin 888 sisakom van 40000Ft volt, de 110 felett nagyon zavaró szélzaj van benne.
Rövid specifikáció:
Dupla, karc- és páramentes plexi (beépített sötét plexi)
Termoplasztikus héj
Turbulencia védelem a nyakszírtnél
Coolmax kivehető bélés
UV-védelem
Gyors plexicsere
Belső levegőkeringés
Bolti ára: 32 ezer
Én 26 ezerért odaadom!
SÜRGŐSEN ELADÓ: ( másik bőrruha vásárlása miatt)
Shox bőrkabát kék -fehér-fekete puha protektorokkal könyök , váll, hát.....xxl-es méret. Szép állapot......16 000Ft Nem csúszott, nem estem benne
Akitó bőrnadrág kissé kopott a használattól 56-os méret , puha csípő és térdprotektorok , Nem csúszott, nem estem benne..........10 000Ft
Külön-külön is eladó
Tel : 06 70 9409 606
email: xxsanyi@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Max hosszú autópályán jövőre kipróbálom mert igazából nem fizikailag fáradok el hanem a monoton sivítástól agyilag.
Amúgy azt fontos tudni, hogy ha romlik a füled, az már soha nem lesz jobb.
Köszönöm a tippeket!
Mondjatok valami jó bukósisakot, ami nem 50000Ft és mégis halk.
Most Marushin 888 sisakom van 40000Ft volt, de 110 felett nagyon zavaró szélzaj van benne.