Sziasztok!
Van egy probiker bőrruhám ami egy overál, szóval nemtudom szétszedni.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne-e ebből valamilyen utón egy kétrészes ruhát csinálni?
Shoei XR1000 Cryptic, \"L\" méretű. Sajnos nekem nagy lett ezért eladó. A belsejét kimostam, az arcpárnákkal együtt. A külső részt letakarítottam és a gumi részeket szilikonnal leápoltam. Email-t naponta nézek, de telefonon is lehet nyugodtan hívni. Esetleg csere érdekel \"M\"-es Shoei sisakra. 45.000
Eladó Shoei XR1000 Cryptic, "L-XL" 59-60 méretű. Sajnos nekem nagy lett ezért eladó. A belsejét kimostam, az arcpárnákkal együtt. A külső részt letakarítottam és a gumi részeket szilikonnal leápoltam. Email-t naponta nézek, de telefonon is lehet nyugodtan hívni. Esetleg csere érdekel \"M\"-es Shoei sisakra.
bemész egy lovas boltba, ahol veszel nyeregszappant, az leszedi a bogarakat meg a dzsuvát, majd méhviaszos bőrápolóval, amit szintén ott kapsz lekened.
Sziasztok! Van nekem egy spidi egyrészes bőröm, nemrég vettem, milyen szerrel tisztíthatnám, ápolhatnám? Már elég sok rajta a bogár maradvány. Előre is köszi!
Keress használtan SIDI vertigo corsa-t vagy vortice-t.
Vagy valami más márkából bokamerevítőset.
Ezek újonnan 80-100e Ft körül vannak, de megvan az oka.
Használtan kis szerencsével hozzájuthatsz 40-50e-ért hibátlan állapotúakhoz. Jobban megéri mint egy alap csizma újonnan 40-50e-ért...
Van egy probiker bőrruhám ami egy overál, szóval nemtudom szétszedni.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne-e ebből valamilyen utón egy kétrészes ruhát csinálni?