Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nézd meg az NZI sisakokat is nagyon jó márka még van pár akciós darab jó áron

http://www.nzi.hu/termekek/lis...
Sokan szeretik. Sharkról, shoeiról ás Arairól nem hallani rosszakat....
Hello, megvan még a csizma?
Hali!
az a piros SHOT Flexor mx nadrág érdekelne
kérhetnék e-mail címet?
köszi...ezek szép meg jó adatok...

de vmi személyesebbre gondoltam shark márka kapcsán...
Tessék:

link
hali...

Érdeklődni szeretnék,hogy mik a vélemények a shark bukókról, nem a csúcsminőségre hajtok ,de egy jó ár/érték képes bukót keresek, és most éri meg bukót venni szezon vége felé meg télen.

Kinéztem egy buksit Shark S900 nekem a forma nagyon bejön, naked motorhoz kellene szóval számít a szélzaj.CSak nem találok normális leírást róla.
SHARK S900
Hi ! Mostanában nem szoktam menni ,de nem elképzelhetetlen.
Hello!

Kecskeméten nem szoktál megfordulni? Egy pár koptató érdekelne...
Helló! A motortól (üléspozíciótól) is függ, hogy mi a jó! Az a lényeg, hogy Neked kényelmes legyen!
szia.Csak kp.
de, a kettő 16. Megtaláltam a zajvédő gallért is, az 5000.
Szia!

az orrvédőt és a smoki plexit nem adod külön el?
Szia! Csere fekpadra...súlyokkal? Domyos márkájú.
Utolsó ár!

1 db. Shoei Xr1000 "M" színes 40.000
1 db. Shoei Xr1000 "M" fekete 40.000
1 db. Alpinestars GP pro "L" fekete 20.000 eladó
Ennyi az annyi!
Nem vág túl sokat belőle,de muszáj volt mert egy kicsit én is kényelmetlennek éreztem amikor a kormányt fogtam. Tuti jó lesz.
Üdv!
Köszi a válaszod, valójában olyan hosszú a kesztyűm, ami takarja bőven, de néha azért megy az ember kesztyű nélkül is :)
GoreTex-es kesztyuje van valakinek? Ki mit ajanl max. 40-50ezerig bezarolag?
Szia Laci! Igen, így rövid az ujja! Lehet, hogy az átlagosnál hosszabb a karod, vagy szélesebb a vállad. Válassz másik ruhát, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor olyan kesztyűt vegyél hozzá, aminek jó hosszú a szára, és bőven takarja a dzseki ujját. Üdv!
És még mindig eladó, Shoei XR-1100, Smoke és sima plexivel, pinlockkal, zsákkal, orrvédővel, Hadron fényezés, L-es méret, 80.000 Ft.
Nem, de erre akkor jön rá, amikor bemegy a szél a kesztyű és a ruha ujja közt.
Biztos, hogy jó döntés még vágatni?