Vannak nálunk bőrök mindenféle árban. 24990Ft-tól 59990-ig kabátok..Ha gondolod.
És az olcsóbb sem gagyi...
Az 59-es az teliárban 100 felett van.
darazsgarazs.hu
Ha legközelebb kellemesebbet szeretnél csúszni akkor bőrt vegyél, jó passzentost. Viszont ha télen is akarsz motorozni, akkor elkerülhetetlen, hogy ne kordurában kelljen nyomnod.
Szevasztok. Volt egy Textil Büse kombim. December elején volt egy esésem. Könyököm sérült meg, azért mert a ruha eséskor felcsúszott a kezemen. Pedig volt a könyökébe protektor, és ha a ruha nem csúszik el, nem kell a könyököm varrni. Mi lehet az oka ennek? Nagy lett volna a ruha? Annyira nem is, kb feszesen is volt rajtam. Mivel tönkrement a ruha, ezért szeretnék tapasztalatokat kérni, hogy textilt, vagy bőrt vegyek? Mi a megoldás, hogy máskor ez ne történhessen meg? (a keményített részek, és maga a ruha ne csússzon el rajtam)
Sziasztok!Segitséget kérnék krosz csizmámat renbe szeretném hozni varrás meg talp javitás,az a kérdésem hogy Gödöllő-Pest környékén van valaki aki csinál javitást elöre is köszönőm.
Fogalmam sincs mi alapján vannak méretezve.
Megnéztem a belsejébe mikor meghirdettem xxxl van irva,feladtam a hirdetést és irogattak,hogy ennyi-meg annyi kilos és jo-e.
Ezért mértem meg a derékböségét.
46-os cross csizmátok lenne olcson?