Van valami praktika, hogy a bukó kicsit halkabb legyen nagy tempónál? AGV Airtechről lenne szó. A plexi jól van beállítva, nincs rés körülötte, és maszkot is szoktam hordani.
a füldugóval több gond van. Sokaknak nem szabvány a hallójárata, egy idő után fáj tőle a füle. Másik, hogy minden zajt tompít, így a közlekedési zajokat is, az egyik érzékelési módot lövöd ki vele. A harmadik a sisak kérdése, mivel a zajos sisak általában huzatos is, spec. nekem a szemem gyulladt be folyamatosan az AGV-ben. De a legnagyobb gondom vele, hogy nem hallom, ha a bluetooth dumál.
Megoldás lehet az Alpinsafe füldugó egy szintig, az csak egy frekvencia felett szűr, nem is olyan kényelmetlen, mint a 3M-es sárgák, cserébe drága. Ha meg veszel egy jó és csendes sisakot megúszod a macerát a füldugóval.
Kicsit pontosabban... 20 éve Stihlekkel dolgozom,,, én spec örülök, ha a szélzajt hallom, mert tudom, akkor motorozom.
(Amúgy nem vagyok süket, mielőtt még ez lenne a vége...)
Csupasz motorom nincs,,,140-150 körül már bebújok a plexi mögé,,, ott nem igazán érződne, hogy olyan idegesítő hangja van,,, addig meg bőven nem zavaró...
De! Ha netán zavarna,,, akkor veszek egy pár füldugót 3 eft-ért, és probléma kiküszöbölve,,, szóval,,, hagyjuk már ezt a szélzaj témát.
kicsit pontosabban?
nekem most grex r1-esem van kb 4-5éves de 110-120nál már idegesitő illetve 10-15km-er után ilyen utazóban megfájdul a fülem illetve a fejem benne
Kettő haveromnak van (vagy legalábbis volt) Marushin,,,1 éves korára szétpergett a belseje, de a szó szoros értelmében,,, a műbőr szarrá repedezett a tarkó részénél,,,varrások szétmentek benne, csat elb@szódott,,, szóval, amit írtam,,, korántsem alaptalan.
Nekem Shark S500 Air van,,,öt éves elmúlt,,, és hibátlan,,, most lett véve egy új plexi rá,mert a régi már elég karcos volt, de ennyi...
De a kérdés nem erről szólt, csak viszonyításnak írtam ide,,, ezt,,, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek, nem is egy horror ár,most olyan 35 körül van...
jókis sisak örülnék is neki de sjnos a pénztárcám már nem annyira
de körülnéztem és használtan vannak Schuberth concept sisakok elfogadható áron és ahogy olvasom elég jók is
Az rs2 hogy tetszik?miben más az rs1-hez képest?
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Ha valakit érdekel:http://www.kepesmotor.hu/texti...
Megoldás lehet az Alpinsafe füldugó egy szintig, az csak egy frekvencia felett szűr, nem is olyan kényelmetlen, mint a 3M-es sárgák, cserébe drága. Ha meg veszel egy jó és csendes sisakot megúszod a macerát a füldugóval.
jajah mivel még a pénz egyenlre gyűlik a sisakra ezért én is berendeltem pár darab füldugót átmenetileg megteszi
(Amúgy nem vagyok süket, mielőtt még ez lenne a vége...)
Csupasz motorom nincs,,,140-150 körül már bebújok a plexi mögé,,, ott nem igazán érződne, hogy olyan idegesítő hangja van,,, addig meg bőven nem zavaró...
De! Ha netán zavarna,,, akkor veszek egy pár füldugót 3 eft-ért, és probléma kiküszöbölve,,, szóval,,, hagyjuk már ezt a szélzaj témát.
nekem most grex r1-esem van kb 4-5éves de 110-120nál már idegesitő illetve 10-15km-er után ilyen utazóban megfájdul a fülem illetve a fejem benne
Nekem Shark S500 Air van,,,öt éves elmúlt,,, és hibátlan,,, most lett véve egy új plexi rá,mert a régi már elég karcos volt, de ennyi...
De a kérdés nem erről szólt, csak viszonyításnak írtam ide,,, ezt,,, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek, nem is egy horror ár,most olyan 35 körül van...
de körülnéztem és használtan vannak Schuberth concept sisakok elfogadható áron és ahogy olvasom elég jók is