Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És most milyen bukód van?
Legnagyobb problémám hogy kontaktlecsébe motorozom és a szellő miatt sokszor kiszárad a szemem motorozás közbe.. nézegettem ezt a típust is de ha huzatos akkor kihúzom a listáról :(
köszi ezek a 100e ft os bukósisakok már halkabbak? vagy attól hogy valami annyi nem feltéten lehet tőle ilyesmit várni?
Schubert sisakok elvileg a halk rekordot tartják... node azokat csopperra meg goldwingre találták ki, szóval nem gixxerre... talán shoei segitene a bajodon vagy egy fülldugó, vagy motorváltás!
Pl nekem HJC RPHA-10 van elég csendes és iszonyat stabil bukó kiváló szellőzéssel.
200 felett is simán elvagyok benne.
De ez nagyban függ attól is hogy mennyire passzol a fejedre
Minden fejforma mas tehat proba kozben derul ki milyen rad az a tipus..
A shoei xr1000, xr1100 nagyon csendes es jo buko. De a fulemre olyan huzatot tolt 150 felett hogy markat valtottam emiatt.
De 300 korul sem rangatta a fejemet sem zajos nem volt. Viszont huzatos zajszettel egyutt is...
Annyira brutálhalk nincs.Halkabbak vannak de tökéletes csendet ne várj.
Füldugóval lehet kordában tartani.
Köszi ! olvastam már róla de azok meg annyira nem szépek :D de sajnos belekell törödnöm hogy nem lehet minden egyben..
Schuberth
Sziasztok!

tudnátok valamilyen bukósisakot ajánlani ami brutál halk?
Most egy hjcm van de 150nél már midnenhol befúj a szél meg hangosis 3 évig bírtam most már zavar ..
shoei
shark xlite bukókat nézegettem.. esetleg valakinek valami tapasztalata van ?
http://mxmania.unas.hu/spd/001... használ valaki ilyet? vagy valaki nyakvédőt?:) segítsétek benne mi ajó :)
eladó cross csizmák mindegyik hibátlan axo 45 méret 22000ft
forma raptor 42 méret 22000ft rinó 43 méret 20000ft
protektoring imet márkájú a vastaghálós kivitelű lecsatolható hátprotektor 12000ft
kesztyű új 10 méret 5000ft
tel 06203452964
Sorry...ez lemaradt.....M-es kedves motoros társ!..:)
Vkinek van vagy tud valami oldalt ahonnan olcson tudnék venni NITRO n600v Bukósisakra plexit?
Mérete van vagy ez a fajta mindenkinek jó?
Helló ha meg van még a sisak plexid n600v -re érdekelne!
Sziasztok! Nolan 102-es eladó! 19000 ft.....
2013 Alpinestars GP pro "L" eladó, 25.000:

link
egye fene megbocsájtva
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

Ha esetleg valakit érdekelne :)
szokott lenni. ha lesz üzenek.....
46 os lett volna már meg is vettem volna :/